Rapčík ze seriálu Uhorčík prozradil, čím si vydělává na živobytí: Neuvěříte, co dělá!

Neodmyslitelnou součástí zbojnické družiny ze seriálu Uhorčík je i exotický svůdce Rapčík. Úloha v tomto projektu je jeho první velkou hereckou zkušeností, protože ve skutečnosti se živí úplně klasickým občanským zaměstnáním!

Zbojníka Rapčíka si v komediálním seriálu Uhorčík zahrál sympatický Nathael Luciano Tsimbazafy. Na televizních obrazovkách je to zcela nová tvář, protože jde o neherce. Nathael v minulosti účinkoval párkrát v komparsu a v krátkometrážních filmech svých kamarádů, ale až v Uhorčíkovi dostal opravdovou velkou roli. Ve skutečnosti se totiž živí klasickým občanským zaměstnáním. "Já jsem ITčkár. Ťukám do počítačů a živím se tím. Baví mě to, snažím se v tom posouvat, učit se nové věci," prozradil Nathael.

Představitel Rapčíka má sice exotický vzezření, ale ve skutečnosti je to Slovák jako řepa. "Moji rodiče jsou z Madagaskaru. Já jsem se tady narodil, takže už jen minimálně z toho důvodu říkám, že jsem Slovák. Vyrůstal jsem tady, mám kamarády Slováky, vychovávali mě v slovenské kultuře, slovenské babičky mám. Jsem Slovák," vysvětlil. Přestože žije na Slovensku od narození, stále se kvůli pohledem mnoha lidí cítí tak trochu jako cizinec. "Jistou dobu jsem si myslel, že je toho méně, ale možná to byl jen můj pohled. Nyní je toho trošku víc zase, možná proto, že přitahujeme pozornost tím Uhorčíkem. Ale to je život. Ono to je a stále bude. Můžeme to společně posouvat dál, ale zatím je to tak, jak to je," zhodnotil.

Sledujte komediální seriál Uhorčík už ve čtvrtek ve 20:20 hodin na JOJ Family!

Tagy: Uhorčík