Hendykepčík prozradil své zbojnické tajemství: TAKOVÁ je pravda o jeho dřevěné noze!

Stabilním členem zbojnické družiny pod vedením Tomáše Uhorčíka je i svérázný a zamlklý podivín Hendykepčík. Je to bojovník, který je na bojišti vždy první a poslední odchází, i když má dřevěnou nohu. Nuž, a právě tajemství, které se jí týká, konečně vyplulo na povrch!

Zbojníka Hendykepčíka, který má image zabijáka, ale ve skutečnosti je dobrou duší, ztvárňuje v komediálním seriálu Uhorčík sympatický Roman Kovačovič. Ten se k roli svérázného zamlklého chlapíka dostal úplnou náhodou. Podobně jako představitel Rapčíka totiž pracuje jako ITčkar. "Mě našel Miško Židzík. My se známe nějaký čas a řekl mi, že dělá tento projekt. Zeptal se mě, jestli nechci jít dělat nějaký kompars jako zbojník. Řekl jsem, že ano a druhý den přišel s vizí Hendykepčíka. Tak se to nějak změnilo z komparsu na menší roli," vysvětlil s úsměvem.

Kromě strašidelní image je neodmyslitelnou součástí Hendykepčíka jeho dřevěná noha. Vždyť konec konců právě podle ní dostal v zbojnické družině svou přezdívku. Herecký představitel Roman má pochopitelně obě nohy a tak vyvstává otázka, jak se při natáčení druhá končetina zamaskovala. "Měl jsem ji vždy vzadu schovanou, přivázanou o pás a když byli delší scény, kde jsem měl hodinu takto tu nohu, tak to už bylo trošku náročné," prozradil se smíchem.

Hendikepčík – Roman Kovačovič Zdroj: TV JOJ

Sledujte komediální seriál Uhorčík každý čtvrtek ve 20:20 hodin na JOJ Family!

Tagy: Uhorčík