Evelyn nebude na Turzonovovou vzpomínat v dobrém: překazila její práci snů!

Bylo to jako velké spiknutí proti její slibné kariéře.

Evelyn se rozhodla najít si konečně práci snů! Přestože nikdo nečekal, že tato chvíle přijde právě dnes, podařilo se to a naše mladá a šikovná holka si našla místo asistentky ředitele. Lepší už její sen ani dopadnout nemohl, přestože zde byl jeden zádrhel. Její šéf měl zvláštní požadavek, že jeho nová zaměstnankyně musí být zadána. A tak Evelyn do této "špinavé" hry zatáhla Števa, který předstíral jejího přítele.

Získání nového džobu snů si neumí vynachválit, konečně bude mít z čeho platit nájem. Přece jen to tak nebylo vždycky. "Když jsem přišla do Bratislavy, tak jsem měla hroznou depku a nevěděla jsem, co s sebou a chtěla jsem pracovat s lidmi. Vzpomněla jsem si na dětský sen, kdy jsem chtěla být kosmonautkou nebo prodavačkou," začíná s historkou čerstvě přistěhované Evelyn. A protože se na měsíc stěhovat nechtěla, šla své štěstí zkusit do potravin, kde jí rozhodně žádný stereotyp nehrozil.

Bohužel ne všichni zákazníci byli takoví vstřícní, jak si představovala. Jedna paní v nejlepších letech byla prý zcela rozhodnuta zničit její kariéru pokladničky již po prvních třech hodinách v práci. Stalo se to poté, co jí Evelyn nablokovala namísto deseti až 10 tisíc rohlíků. To vše v závratné "akciové" částce 689,13 eur. "Co jste se zbláznili, milá slečno? Samozřejmě, že je tu problém, vy jste mi totiž namarkovaly 10 tisíc rohlíků!" hájila se paní, kterou byla shodou okolností úspěšná herečka Božidara Turzonovová. Evelyn však celou situaci považovala za velké spiknutí proti její slibné kariéře. "Ona jen slídila, kde najít nějakou zádrapku, aby mě mohla zesměšnit před lidmi. A taky že se jí to podařilo," ozřejmuje nám celou situaci dotčena dívka, jejíž sen o vysněném džobu se rozplynul dříve, než vůbec začal.

Podívejte se na strastiplnou cestu Evelyn za prací snů v nejnovější části sitcomu Svět podle Evelyn, který najdete taky v našem archivu zcela zdarma!