FOTO! Kristína Greppelová se stala dvojnásobnou maminkou: Podívejte jaká je její dcerka!

Představitelka Klaudie z oblíbeného seriálu Prázdniny, se stala podruhé maminkou, když manželovi přivedla na svět dcerku.

Sympatická herečka Kristína Greppelová právě prožívá nejkrásnější chvíle svého života. Na svět totiž přivedla dvoje druhé dítě - dcerku Charlotte. Spolu s manželem, také hercem a zpěvákem Tomášem Palonderem, se z příchodu malé princezny nesmírně těší a září štěstím. "Já jsem šťastná, že jsme konečně spolu a zdravé. To je největší zázrak. Nic jiného mě už teď netrápí. Malá Charlotte měla 3,9 kg a 50 cm a zatím hodně spinká, tak se modlím, aby jí to vydrželo, lásce mé krásné," řekla novopečená maminka. Těhotenství a porod si před časem vyzkoušela i v seriálu Prázdniny.

Greppelová v souvislosti s maminkovskými povinnostmi pochopitelně zůstala na mateřské dovolené. Před časem se veřejně vyjádřila k částce, která jí na účtu pípla od státu jako takzvaná "mateřská". Její výška ji totiž nemile překvapila. "Tento dopis jsem dnes dostala ze sociálky, do které poctivě platím od svých 18 let! Výsledkem toho je 12,18 € na den mateřské dovolené. Je to ostuda," konstatovala tehdy znechucená herečka. Hněv na stát však převážilo štěstí z rozkošné princezny, která svým rodičům dělá radost už od prvních minut na tomto světě.

Novopečeným rodičům gratulujeme a mamince s miminkem přejeme hodně zdraví!