Nahlédněte s námi do zákulisí natáčení vánočních Prázdnin: Takto to vypadalo za kamerami!

Jak to celé probíhalo?

Včerejší večer se nesl ve znamení premiérového celovečerního filmu Prázdniny - Vánoční dobrodružství. Po letní zábavě na Myjavě se naši hlavní hrdinové přesunuli na zcela jinou chalupu - přímo do hor. Chtěli si sice zalyžovat, ale to se jim bohužel nepodařilo. Jano jako lyžařský amatér se totiž chtěl vyhnout kontaktu s jakýmkoli svahem. Ještě předtím jsme se mohli dozvědět, jak všichni tráví Štědrý den v Bratislavě.

Jano musel priznať farbu. Všetci sa dozvedeli, že nevie lyžovať Jano musel priznať farbu. Všetci sa dozvedeli, že nevie lyžovať Zdroj: TV JOJ

V závěru přece jen Jano pravdu neutají a všichni se dozvěděli o jeho (ne)schopnostech postavit se na lyže. Samotný film se natáčel v průběhu 8 dní, a to koncem ledna a začátkem února 2018. Z toho 5 dní strávili herci i štáb na Liptově v obci Malé Borové, kde se nachází v poměrně nedostupném terénu i seriálová chalupa. Malého Oskárka (Kuba) často venku, v autě nebo na sáňkách nahrazovali panenkou, aby neprochladl během dlouhých zkoušek a neplakal. Kostyméři museli mít proto koupeno dvě sady oblečení - pro dítě i panenku. Výrobu celého filmu měla na starosti přibližně 50-ka lidí. Štáb a herci byli ubytováni na Oravě, v různých penziónech v okruhu 30 km od místa natáčení. Každé ráno o šesté ráno se museli přesouvat na plac, kde strávili každý den až 14 hodin. Podívejte se ve videu, jak to vypadalo za kamerami ve scéně, kde se vraceli zklamaní "lyžaři" domů naprázdno.