Prázdniny chlapci deti

Jaké jsou seriálové děti ve skutečnosti: Co nám o nich prozradili rodiče?

Nahlédněte do jejich soukromí.

Zájem o seriál Prázdniny stoupá a těší se z velkého úspěchu u našich diváků. Mnozí se nás ptáte, jací jsou vlastně dětští herci ve skutečnosti. Už ve včerejším článku jsme se dozvěděli, že všechny děti jsou dost podobné seriálové postavě a realitě. Mají podobné vlastnosti, ale zároveň se také v něčem liší. Zeptali jsme se proto jejich rodičů, jak by své děti popsali oni sami. A dokonce nám umožnili nahlédnout i do jejich soukromí!

Andy Krummer (Gorazd Jančich)

Andy je v soukromí zcela normální dítě. Rád se podívá na dobrý film, zahraje videohry a přečte knížku. Jako každé dítě se vždy těší, když po náročném týdnu přijde víkend, kdy si rád déle pospí. Podle Andyho mámy jsou velmi aktivní rodina: "Pokud je pěkné počasí, trávíme hodně času venku v přírodě i s našimi psy. Dlouhé procházky, jízda na kole, plavání - to je náš volný čas. Dokonce se někdy Andy odhodlá i na běžeckou soutěž," říká Alexandra Krummerová.

O herectví se Andy začal zajímat asi před rokem a půl, díky čemuž ho rodiče začali brát na různá představení: "Moc ho to baví a účinkování v seriálu si užívá. Přestože má každá mince dvě strany a byly i momenty, které ho dost vyčerpaly, Andy označil tyto letní prázdniny se seriálem Prázdniny za nejlepší," dodává paní Krummerová.

Markus Filipko (Ondrej Lehotský)
Markus je od malička sportovní typ. Aktivně hrával fotbal a teď florbal, ale rád si zahraje i basketbal nebo tenis. Geny zřejmě zdědil po svém tatínkovi Miroslavovi, který byl profesionální sportovec. Máma Barbora se pohybuje spíše v tvůrčím prostředí, což ho zřejmě ovlivnilo i ve vztahu k umění. Rád si kreslí a momentálně ho moc baví animovat vlastní krátké (Lego) příběhy. Navštěvuje dramatický kroužek a účinkuje v divadle Ludus, v představení Džungle.

V soukromí je Markus vysmátý "pohodář". Je zodpovědný a škola, ve které je jedničkář, mu nedělá problémy i přesto, že v ní kvůli natáčení hodně zameškal. Se seriálovým Ondrou mají společnou i jednu vlastnost: "Někdy umí být i pěkně tvrdohlavý a prosazuje si své, skoro jako seriálový Ondra," prozrazuje na svého syna máma.

A co říká na jeho účinkování v seriálu Prázdniny? Se svým mužem se shodují: "To, že účinkuje v seriálu Prázdniny vnímáme jako velkou zkušenost. Těšíme se z toho, že ho to baví a plně ho v tom podporuje celá rodina. Samozřejmě patříme k nejvěrnějším seriálovým divákům, včetně celé široké rodiny," dodává na závěr. Seriál dal Markusovi ještě jeden velký dar. Začíná se učit hrát na kytaru a jak jsme se dozvěděli, asi ho ovlivnil i jeho seriálový táta Laco Lehotský.

Samko Kennedy (Miško Lehotský)
Samka nebo tedy spíše Miška, si všichni spojujeme díky seriálu s dobrým jídlem. Je to zkrátka gurmán. Nově má ​​už i přítelkyni a v seriálu dokonce proběhly zásnuby se Zdenovou dcerou Lily. Samko je již ostřílený dětský herec a účinkování v našem seriálu není jeho prvotina. Navštěvuje uměleckou školu LUDUS, hraje v představení Džungle, taky v inscenaci Sissi (útěky Alžběty Rakouské) v Slovenském národním divadle.

Jeho umělecká duše se projevila i v hraní na hudební nástroj. Chodí na klavír a rok zpíval v Bratislavském chlapeckém sboru. Jak všichni naši dětský herci, i Samko má rád školu a vyniká v slovenštině, vlastivědě a angličtině. Ale ještě raději má prázdniny... nebo spíš Prázdniny?

Tagy: prazdniny