Poznejte kompletní seriálové rodinky: Představujeme vám hlavní hrdiny seriálu Prázdniny!

Okamžitě si je zamilujete.

Už dnes startuje nový komediální seriál Prázdniny, který nás zavede do překrásného a zejména klidného prostředí Kopanice. Tři bratranci Jano, Zdeno a Laco mají těžký úkol, chtějí svým dětem dokázat, že přežít se dá i na kopaničářské chalupě bez výdobytků moderní doby. Jedna chalupa, dva týdny, tři chlapi, šest dětí, množství krásných i bláznivých zážitků bez mobilů a počítačů. To jsou prázdniny, na jaké nezapomenete ani vy.
Jací jsou naši hlavní hrdinové a co mají naši herci společného se svými postavami?

Ľuboš Kostelný

Vždy na všechny situace připravený, pedantský a mentorský Jano Jančich, je pro všechny postavy terčem zábavy. Jeho horlivost se mu mnohdy vymstí. Ukáže se, že mnoho věcí, které si pamatuje z dětství, si pamatuje špatně.

Na první pohled se zdá, že postava učitele nemůže mít s Lubošem Kostelným nic společného, ​​pravda, je ale taková, že už jako malý se rád hrával se sestrou na školu. Diktoval diktáty, příklady a podobně. Kromě toho je pedagogem na VŠMU a tomuto poslání se odevzdal tělem i duší. I přesto, že sám děti nemá se všemi se sblížil a ve volných chvílích rád poslouchal dětské vtipy. Dokonce jim tajně kupoval sladkosti.

Prazdniny - manzelia trio gitara Prazdniny - manzelia trio gitara Zdroj: joj.sk

Tomáš Matonoha

Laco Lehotský je muzikant tělem i duší a to samé můžeme říci i o Tomáši Matonohovi, který má vlastní skupinu, skládá hudbu i texty. Hraje na kytaru i klavír a také zpívá. Jemu byla postava skoro šitá na míru. Na scény, kde měl hrát a zpívat se vždy speciálně připravoval, musel mít svou kytaru nebo kvalitní klávesy. Na známé slovenské hity, dokázal z fleku udělat nové aranžmá. Jelikož má doma 4 děti, přestávky rád trávil sám v pokoji s kloboukem na hlavě.

Marko Igonda

Zdeno Marcinek je prostě sportovec a jako Marko Igonda o sobě říká - on je obyčejný kluk z Trnového. Postava Zdena mu byla blízká, protože se na nic nehraje. Ve skutečnosti má doma dceru ve stejném věku jako je Lily a ta mu prý dává také zabrat. I když Markovi to zapíná mnohem rychleji, na Zdenove opožděném chápání se vždy zabavil a bravurně ho zahrál. Jeho nechápavý pohled měl zvládnutý tak, že už jsme někdy na place nerozeznali, zda hraje Zdena nebo je to Marko.

Karolínka Kubánková

Lily je rozmazlená manipulátorka, která dostane vždy to, co chce. Klaudie ji rozmazlila, protože ji dlouhou dobu vychovávala sama. Když se provdala za Zdena, Lily se rozhodla, že mu udělá ze života peklo. Ale na Myjavě si Zdena oblíbí a dokonce se skamarádí se svými novými bratranci a sestřenicemi.

Prazdniny - deti Prazdniny - deti Zdroj: joj.sk

​Adelka Heftyová

Anežka je malá mudrlantka a šprtka. Rada se učí a ví víc, než kterýkoliv gymnazista. Je to Janův miláček. Chová se vždy správně, říká pravdu, někdy i tehdy když není třeba.

Miška Rovňáková

Marie je prvorozená Janova dcera. Dívčí věci ji moc nezajímají. Raději soupeří s klukama. Dokáže vylézt na kterýkoliv strom a přebije leckterého kluka.

Prazdniny - Mária, Gorazd a Anežka Jančichovci Prazdniny - Mária, Gorazd a Anežka Jančichovci Zdroj: joj.sk

​Andy Kummer

Gorazd já druhorozený Janův syn, který kromě toho, že má trochu morbidní sklony, je úplně normální kluk. S bratrancem Ondřejem stále bojují o to, kdo bude vůdcem skupiny.

Markus Filipko

Ondřej je celý po svém otci - kromě toho, že se rád sází o peníze, vždy stojí za každým průšvih na čele právě on. Ničeho se nebojí a po otci zdědil i dar výřečnosti.

Samko Kenedy

Miško má trochu svůj svět, kde na prvním místě je jídlo. Není příliš na sport a spíše se sblíží s dívkami jako s klukama. Po otci zdědil hlavně dobrý vkus na ženy.

Prazdniny - manzelky 2 Prazdniny - manzelky 2 Zdroj: joj.sk

​Manželky

Kristína Greppelová jako Klaudia - Poněkud hysterická, dosud svobodná matka - úzkostlivá a stále zamilovaná do Zdena. Kristína naopak není hysterka, spíše věci řeší s nadhledem a humorem. O to bylo pro ni zajímavější takovou postavu vytvořit. Se svou kolegyní z nemocnice a kamarádkou Dášou Lehotskou (Lucia Siposová) se dokonale doplňovaly - ta si na rozdíl od ní užívá svobodu bez dětí a ráda si z Klaudie dělá legraci a nejen do ní, ale i do Mariky (Zuzana Norisová). V soukromí a také na place, je to právě naopak. Kristína je ta, co si ze všeho dělá legraci a poštuchuje Lucii i Zuzku. Marika je rodině založena, je nekonfliktní a milá - to mají se Zuzkou společné.

Sledujte start nového komediálního seriálu Prázdniny již zítra ve 20:20 na JOJ Family!

Tagy: prázdniny