Dobrou náladou nakazíme i vás: Takto jsme natáčeli chytlavou upoutávku k seriálu Prázdniny!

Startujeme už ve středu.

Už ve středu ve 20:20 startujeme nový komediální seriál Prázdniny, který nás zavede do překrásného a zejména klidného prostředí Kopanice. Tři bratranci Jano, Zdeno a Laco mají těžký úkol, chtějí svým dětem dokázat, že přežít se dá i na kopaničářské chalupě bez výdobytků moderní doby. Jedna chalupa, dva týdny, tři chlapi, šest dětí, množství krásných i bláznivých zážitků bez mobilů a počítačů. To jsou prázdniny, na jaké nezapomenete ani vy.

Ještě před startem samotného seriálu jsme vám představili novou titulní písničku, která se nese ve stejném veselém a pohodovém duchu jako Prázdniny. Herci Tomáš Matonoha, Ľuboš Kostelný, Marko Igonda, herečky Zuzana Norisová, Kristína Greppelová, Lucia Siposová a všechny jejich seriálové děti se spolu postavili před mikrofon a nahráli skladbu, kterou si už teď mnozí z vás pozpěvují. Chytlavou písničku doplňuje veselý klip, jehož natáčení si herci dokonale užili. Seriálové děti se nejvíce těšili z toho, že tentokrát nemuseli učit žádné texty.

"Velmi se mi líbí hlavně prostor, kde to točíme. Je zde nesmírně dobrá energie, fantastičtí lidé. Ráno jsme si dali snídani a zažili jsme krásný den. Přesně tak by měla vypadat práce," těší se ze seriálu Marko Igonda. Ze šedesáti pohodových natáčecích dnů se stejně těšil i herec Tomáš Matonoha: "Myslím, že to bylo nejlepší natáčení, jaké jsem kdy měl. Byly to zároveň i skutečné prázdniny na Myjavě. Spojilo se pracovní s užitečným, relaxací a odpočinkem." Podívejte se v našem videu, jak si herci užívali natáčení veselé upoutávky k novému seriálu Prázdniny.

Nový seriál Prázdniny startujeme již ve středu 18. ledna ve 20:20 na JOJ Family!

Tagy: Prázdniny