Manželství je definitivní konec! Šokuje vás, jak Jakub Prachař zareagoval!

Agáta i Jakub čekali na konečný verdikt rozvodového soudu jako na smilování. Podle posledního statusu Agáty Prachařové na sociální síti se v pátek jejich manželství oficiálně skončilo. Ze soudu se ozval i Jakub Prachař, jehož reakce vás pořádně zaskočí.

Žádost o rozvod byla již několik měsíců u soudu, jenže se to celé protáhlo kvůli pandemii. Jak tvrdí Agáta, už její manželství s Jakubem definitivně odzvonilo. "Sluší mi to víc jako svobodné? Nevím. Jedna etapa skončila a život jde dál. Svatba byla zábavnější, ale rozvod zase rychlejší. No nic, teď jsem rozvedená milfka," napsala na sociální síť Agáta, už oficiálně Hanychová. Pro jistotu si vypnula mobil aby v návalu euforie neřekla více, než na čem se s již exmanželem dohodli.

Ze soudu se ozval i Jakub Prachař. "Šťastnější výraz bych asi těžko hledal. Štěstí je krásná věc," napsal na sociální síť k fotografii, na který je spolu s advokátem Romanem Jelínke

Na střídavé péče o tříletou dceru Miu se už dávno dohodli a podle všeho ji oba skvěle zvládají. Jelikož Agáta zůstane s dětmi v jejich společném domě, musela svého už exmanžela vyplatit. Protože na to ale neměla dostatek financí, její matka Veronika Žilková musela prodat rodinnou chalupu na horách.

Agáta se za Jakuba vdala hned dvakrát, a to v roce 2013. Jednou v hotelu, podruhé v kostele. Od minulého roku spolu nesdílejí společnou domácnost a po létě už bylo jasné, že se manželství po šesti letech blíží ke svému neodvratitelná konci.