Mirka Partlová ukázala postavičku půl roku po porodu: Uf, tato fotka mnohé matky zabolí!

Sympatická herečka se krátce před Vánocemi stala poprvé maminkou, když manželovi Matějovi přivedla na svět synka. Od té doby již uběhlo více než půl roku a Mirka se konečně odhodlala fanouškům ukázat, jak vypadá její postavička.

Oblíbené herečce Mirce Partlové se v průběhu roku změnil život doslova od základů. Nejprve se v tichosti a víceméně tajně vdala za svého o deset let mladšího partnera Matěje Galise. Jen pár měsíců po sňatku prozradili, že čekají své první miminko. Prvorozený synek se vyžádal na svět koncem minulého roku a jelikož od té doby už uběhlo hodně vody Dunajem, dnes je z něj už pořádný valibuk. Že chlapeček roste jako z vody, je vidět i na fotkách, kterými se herečka chlubí na svém profilu na sociální síti. Přestože synka ukazuje poměrně často, vždy ho ukazuje jen od zad a stále neukázala jeho tvářičku.

Zatímco některé celebrity sdílejí s fanoušky a veřejností na sociálních sítích prakticky většinu svého života, Mirka taková není. Soukromí si hlídá a tak není divu, že zatím stále neukázala, zda a jaké stopy zanechalo těhotenství a porod na její sexy postavičce. Tentokrát však konečně udělala výjimku a v storíčku na Instagram se předvedla v kalhotkách a v podprsence. Už na první pohled je vidět, že Mirka se pyšní stejně dokonalým tělem, jaké měla před porodem a mateřství na křivkách, tedy žádné stopy nezanechalo. Nuže, tento pohled mnohé ženy po porodu zabolí...