Aneta Parišková si s manželem užila romantiku: Jako vystřižení ze slavné filmové scény!

Oblíbená moderátorka a neodmyslitelná tvář zpravodajství televize JOJ Family si za poslední rok prošla těžkými životními situacemi. O to víc si užívá krásné chvíle se svými blízkými. Takovou byl tvůrčí workshop, který absolvovala se svým milovaným manželem Mirkem.

Moderátorka Aneta Parišková měla během náročného boje s onkologickým onemocněním největší oporu ve svém manželovi Mirkovi, ve svých milovaných synech, v blízkých přátelích, ale i ve svých fanoušcích. Všichni ji nesmírně podporovali, fandili jí a drželi palce, aby se jí podařilo se zákeřnou chorobou poprat. Když se jí podařilo to nejtěžší zvládnout a nabrala nové síly, pustila se naplno do množství aktivit tak, jak to dělala v minulosti.

Aneta je totiž velmi činorodá žena, která se rozhodne nerada nudí či sedí se založenýma rukama. Pokud již i odpočívá, tak určitě aktivně. Důkazem jsou i nejnovější snímky, kterými se fanouškům pochlubila na svém profilu na Instagramu. Spolu s manželem Mirkem se totiž vybrali na tvůrčí workshop, který jim přiblížil tradiční řemeslo. "Vyzkoušeli jsme si práci na hrnčířském kruhu. Byl to opravdu příjemný, tvořivý relax," napsala Aneta ke snímkům, na kterých pózuje s láskou svého života v hrnčířské dílně. Záběr přitom už na první pohled připomíná legendární scénu z kultovního filmu Duch v hlavní roli s Demi Moore a Patrickem Swayzeym. Zda to byl záměr nebo kouzlo okamžiku, je ale nepodstatné. Důležité je, že Aneta a Mirko srší štěstím, zamilovanosti a naplno si užívají každou volnou chvíli.

Aneta Parišková s manželom a scéna z filmu Duch Zdroj: archív A.P.