Aneta Parišková reagovala na nenávistné komentáře: Hejterům pořádně vytřela zrak!

Oblíbená moderátorka si po těžkém a složitém období, během kterého bojovala s onkologickým onemocněním, konečně vydechla. Naplno si užívá svou milovanou rodinu i práci, která ji naplňuje. Přestože většina fanoušků se těší spolu s ní, našli se i nepřející, kteří jí na Facebooku nechali velmi ošklivé, ba přímo nenávistné komentáře. Anetka si však s nimi hravě poradila.

Moderátorka Aneta Parišková má za sebou v důsledku boje s onkologickým onemocněním opravdu náročný rok. V posledním období jí však konečně svitlo na lepší časy. Blondýnka se rozhodla v rámci možností žít naplno a tak žije na střídačku na Slovensku i v Americe s manželem Mirkem. Vždy, když se vrátí zpoza velké louže a absolvuje povinnou karanténu, s láskou a nadšením přijde před kamery a uvádí zpravodajství. Jenže, zdá se, že pro některé lidi je to doslova trnem v oku. K jedné z posledních fotek jí totiž nemilosrdná uživatelka napsala velmi ošklivý komentář. "Zkouší trpělivost a milosrdenství Pána Boha. Nebo si neváží život. Nevěřím, že až tak zbožňuje svou práci, že riskuje zdraví, rodinu apod. Spíše se mi zdá, že jí chybí sláva a to, aby se o ní psalo," napsala hejteřka.

Moderátorka se však nenechala znechutit a na nenávistný komentář zareagovala s absolutní noblesou. "Paní Magdaléno, když už zmiňujete Pána Boha, slyšeli jste už o tom, že "Nesuď, protože budeš souzen "? Zkuste si na to vzpomenout, když budete nejblíž na někoho házet špínu. Přeji Vám pevné zdraví a hodně lásky," vzkázala Parišková. Hejterský komentář jí zaslala i další přemotivovaný fanynka. "Běhat mezi USA a Slovenské dá zabrat i Trumpovi a ne ženě s diagnózou a hlavně MATKOU!" psalo se v komentáři. Anetka i v tomto případě odepsala jako pravá dáma - mile a se zdravým nadhledem. "Pouze zlí a toxické lidé mi dávají zabrat, nic jiného!!! Ale ani jim nedovolím, aby mi ničily štěstí a zdraví. Těším se, že mám úžasného manžela, děti, skvělou rodinu, přátele a práci, která mě baví. I vám přeji hodně zdraví, štěstí a lásky," napsala tvář zpravodajství.