Aneta Parišková na nejnovějších fotkách záři nadšením: Krásná, usmívající a šťastná!

Konečně má důvod na úsměv! Uplynulý rok byl pro oblíbenou moderátorku zpravodajství opravdu náročný. Bojovala s vážným onkologickým onemocněním a vše stěžovala i pandemie koronavirusu. Po dlouhých těžkých měsících však pro Anetu konečně svitlo na lepší časy!

Moderátorka Aneta Parišková má za sebou v důsledku boje s onkologickým onemocněním opravdu náročný rok. V posledním období jí však konečně svitlo na lepší časy. Blondýnka se rozhodla v rámci možností žít naplno a tak se spolu se syny přestěhovali za velkou louži. Její manžel Mirko totiž desítky let žije a pracuje v Americe. Takto budou celá rodina neustále spolu. "Kluci byli zvyklí každý den sportovat. Najednou uvízly v třípokojovém bytě bez balkonu. Navíc, já jsem s nimi ze zdravotních důvodů nemohla chodit ven. Bylo mi jich moc líto. I proto jsme se nakonec s Mirkem rozhodli, že je vezmeme na Floridu. Chodí zde do školy, zároveň si doma dělají zadání pro slovenskou školu. Každý den sportují, jezdí na kole se, běhají po venku," prozradila v rozhovoru.

Rozhodnutí přestěhovat se do amerického Orlanda si Parišková nesmírně pochvaluje a podle nejnovějších fotek vidět, že září štěstím. Působí odpočatě, spokojeně a nesmírně jí to sluší. "Nebýt mé rakoviny a covidu 19 zřejmě bychom nyní nebyli i s chlapci na Floridě. Ocitli jsme se však v situaci, kdy se dočasný odchod do USA ukázal jako nejlepší řešení. Těším se, že tu kluci chodí do školy a konečně intenzivně sportují," napsala k snímkům na sociální síti.

Anetce a její rodině držíme palce a přejeme hodně zdraví a spokojenosti!