Dana Čapkovičová ukázala svou dcerku: Podívejte, její princezna roste jako z vody!

Blonďatá moderátorka se před dvěma lety stala poprvé maminkou, když na svět přivedla dcerku Sáru. Z rozkošného miminka však mezitím vyrostla hotová princezna, která svým rodičům dělá obrovskou radost.

Moderátorka Dana Čapkovičová prožívá nejkrásnější roky svého života. Na jaře v roce 2018 změnila své příjmení, když se provdala za dlouholetého partnera - tenistu Kamila. O několik měsíců se staly poprvé rodiči, když v listopadu přivedla na svět dcerku Sáru. Malá princezna mezitím pořádně vyrostla a dnes je z ní opravdu krásná dvouletá holčička. Zajímavostí však je, že geny evidentně zdědila po své slavné mamince. Když si totiž srovnáte, jak vypadala Dana, když byla dítě, podoba s její dcerkou je doslova až zarážející. Vidět to je i na krásné vánoční fotce, kterou se moderátorka pochlubila na svém profilu na sociální síti. Sárka nejenže roste jako z vody, ale také roste do krásy.

Jelikož je celá rodinka nesmírně šťastná, otázkou zůstává, kdy se rozroste. Moderátorka se totiž netají tím, že s manželem plánují i druhé dítě. "Ode dne, kdy jsem porodila, se setkávám s otázkami, kdy bude další. Ale hlavně, v den, kdy jsem porodila, jsem řekla Kamilovi, že chci další. Což je dost divné na ženu po porodu. Ale pro mě to byl tak neskutečný zázrak, že ona tu odrazu byla. Že ze dvou buněk zde byl najednou člověk. Zhmotnění naší lásky. To bylo něco nádherné. Pokud nám pánbůh dopřeje, protože dnes není nic jisté, tak plánujeme a chceme. Ale uvidíme, že kdy," řekla loni. Držíme palce!