Nečekaná reakce syna Anety Pariškové na její nemoc: Neuvěříte, co mámě řekl!

Říci dětem o vážných věcech nikdy není snadné. Přesvědčila se o tom i oblíbená moderátorka, která si musela dobře promyslet, jak synem řekne o svém zákeřném onemocnění. Reakce jednoho ze synů ji opravdu velmi překvapila.

Na jaře se život oblíbené moderátorky Anety Pariškové změnil od základů. Lékaři jí diagnostikovali zákeřné onkologické onemocnění a ona okamžitě začala podstupovat léčbu. Když o svojím zdravotním stavu informovala na sociální síti, spojilo se celé Slovensko a Anetě všichni vyjadřovali podporu. Největší oporou jí však byly zejména manžel Mirko a milovaní synové Daniel, Gabko a Nathan. Právě v souvislosti s dětmi tehdy čekal moderátorku těžký krok - říct jim o své diagnóze. Jako první se o maminčině nemoci dozvěděl nejstarší Daniel. ,,Nejprve dva dny plakal," zavzpomínala Parišková, která však synovi pomohla uklidnit se. ,,Ukázala jsem mu fotku Xeny a řekla jsem mu, že když jsem byla malá, měla jsem takovou hrdinku, měla jsem ji i na plakátu a byla to bojovnice, která zvládla úplně všechno. Ber to tak, že tvá mamka je Xena, ona to prostě zvládne. Od té doby byl klidný," vysvětlila.

O opravdu nečekanou a úsměvnou reakci se postaral její prostřední syn Gabriel. "Gábinko, který rád čte a sleduje informace, analyzuje a dívá dokumentární filmy, se mě při jídle zeptal, jestli mám rakovinu. Řekla jsem, že ano a on mezi to žvýkal. Řekl na to, že se to dalo čekat. Že to je ten Černobyl, to se projeví tak po dvaceti letech. Takže, to je jasné. A jedl dál," prozradila se smíchem Parišková. Synové měli o její zdraví obavy, ale celé rodině pomáhala v boji víra. ,,Všichni tři se mě pak zeptali, že jestli se uzdravím. A já jsem řekla, že ano, budeme se modlit každý večer, tak, jak se modlíme vždy, poprosíme Pána Boha, abych se uzdravila a já se uzdravím," dodala sympatická blondýnka.

Anetce přejeme hodně zdraví, sil a držíme jí palce na cestě za úplným vyléčením se!