Ján Mečiar překvapil diváky radikálně změněným image: Podívejte, jaké má husté vousy!

Diváky oblíbené zpravodajské relace Noviny čekalo během pondělního vysílání velké překvapení. Už v prvních sekundách, když se na obrazovce ukázaly moderátoři, si všimli něco nečekaného. Ján Mečiar totiž změnil image!

Oblíbený moderátor Jan Mečiar je neodmyslitelnou součástí zpravodajství televize JOJ už dlouhá léta. Obtýden se pravidelně promlouvá divákům z večerních Novin a přitom stíhá tvořit relaci Spektrum, kde se zabývá vědecko-technologickým pokrokům, ale i běžnými věcmi, se kterými se na denní bázi setkáváme. Během Novin o 12 se také pravidelně povídá se zajímavými hosty a přitom všem má dostatek času na svou rodinu a koníčky.

Jelikož moderátoři zpravodajství se před kamerami střídají a vysílají každé dva týdny, právě pondělní vysílání bylo pro diváky Novin opravdu velkým překvapením. Když se totiž moderátoři objevily na obrazovce, všichni si už v prvních sekundách všimli, že Jan Mečiar má radikálně změněný image. Tvář našeho zpravodajství si nechala narůst vousy. Přestože jsme zvyklí, že Janko mívá tvář vždy nahladko oholenou, třeba říci, že porost na tváři mu opravdu svědčí. Co říkáte?

Lucka Barmošová a Janko Mečiar Zdroj: TV JOJ
Tagy: Ján Mečiar