Adriana Kmotríková oslavila kulatou 50ku: Jaký speciální dar jí dali JOJkáři?

Adriana Kmotríková byla dlouhá léta tváří televize JOJ. Spolu s Janem Mečiarem se denně přimlouvali divákům v hlavní zpravodajské relaci Noviny. V lednu tohoto roku se však blondýnka rozhodla, že je čas na změnu. Momentálně si užívá léto a nedávno oslavila své 50. narozeniny v kruhu rodiny, přátel a blízkých pod širým nebem.

Adriana Kmotríková to v životě neměla na růžích ustláno. Za její milým úsměvem se skrývá i mnoho utrpení. První rána osudu přišla, když jí prvorozenou dceru Natálku († 5) zabila cystická fibróza. V roce 2015 ji osud zkoušel znovu. Lékaři zjistili, že má nádor na mozku, který je třeba okamžitě operovat. Následovala několikaměsíční léčba, po které se opět vrátila před kamery s úsměvem na tváři a plná síly. Netrvalo dlouho a přišla další rána. V roce 2017 jí diagnostikovali nádor na děloze. Opět se spustil kolotoč vyšetření a léčby. Začátkem tohoto roku se proto sympatická blondýnka rozhodla, že se z obrazovek stáhne a po dlouhých letech ukončí své působení v televizi JOJ.

Adriane Kmotríkovej by asi málokdo tipoval, že nedávno oslavila kulatou 50ku. K narozeninám si dopřála i tajnou oslavu na chalupě. Nechyběly na ní její blízcí a přátelé. Jedním z nich byl i její dlouholetý kamarád a spolumoderátor Ján Mečiar. Ten jí dokonce dal dar, který blondýnce vyrazil dech. "Na oslavě jsem byl i já, pozvala několik lidí z JOJ. Oslavovali jsme v Bodíkech, kde má Adriana chalupu. Koupili jsme jí obraz od Paľa Hammela - siluetu ženy. Shodli jsme se, že to bude nejlepší památka. Oslavovali jsme venku, bylo pěkné počasí, žádná divočina to nebyla. Bylo to příjemné, zdržel jsem se zhruba do půlnoci," prozradil Ján Mečiar. Lukrativní dar, který sympatická blondýnka dostala, je nejen originální, ale i hodnotný, jelikož cena některých díl Paľa Hammela šplhá i na tři tisíce eur.

Adriane Kmotríkové přejeme vše nejlepší!