Lucia Barmošová ukázala fotky z dovolené: Podívejte, v plavkách vypadá jako bohyně!

Oblíbená moderátorka je již dlouhá léta nedílnou součástí jojkárskeho zpravodajství a bez pochyb patří mezi nejkrásnější dámy v slovenském showbyznysu. Před časem se vybrala načerpat nové síly na dovolenou k moři, odkud poslala fanouškům pozdravy v podobě nádherných fotek.

Lucia Barmošová je dlouhá léta stabilní tváří zpravodajské relace Noviny a mezi diváky se těší velké popularitě. Když sympatická blondýnka nesedí v moderátorském křesle, užívá si volný čas, jak se jen dá. Věnuje se více koníčkem a jedním z nich je i cestování. Tak jako všichni ostatní, i ona měla poslední měsíce "toulavé boty" doma v poličce a vytáhla je až teď v létě.

Lucie se vybrala do jedné z bezpečných zemí u moře, aby si užila zaslouženou dovolenou. Nezapomněla však ani na své fanoušky, kterým poslala prostřednictvím sociálních sítí pozdravy ve formě krásných fotek. Blondýnka vyměnila elegantní kostýmy za sexy plavky, moderátorský stolek za loď a doslova se zrodila bohyně. V plážovém outfitu jí to nesmírně svědčí a svou krásou a přirozeností vyráží dech. Co říkáte?