Roztomilá dcerka Dany Čapkovičové roste jako z vody: Podívejte, jaká je z ní princezna!

Blonďatá moderátorka se před rokem a půl stala poprvé maminkou, když na svět přivedla dcerku Sáru. Z rozkošného miminka mezitím vyrostla hotová princezna.

Moderátorka Dana Čapkovičová prožívá nejkrásnější období svého života. Zejména rok 2018 byl pro ni přelomový, protože v průběhu dvanácti měsíců nejenže změnila příjmení, ale také se stala maminkou. Manželovi Kamilovi přivedla na svět dcerku Sáru, která v listopadu oslaví své druhé narozeniny. Malá princezna mezitím pořádně vyrostla a dnes je z ní opravdu krásná holčička. Zajímavostí však je, že geny evidentně zdědila po své slavné mámě. Když si totiž srovnáte, jak vypadala Dana, když byla dítě, podoba s její dcerkou je doslova až zarážející.

Jelikož je celá rodinka nesmírně šťastná, otázkou zůstává, kdy se rozroste. Moderátorka se totiž netají tím, že s manželem plánují i ​​druhé dítě. "Ode dne, kdy jsem porodila, se setkávám s otázkami, kdy bude další. Ale hlavně, v den, kdy jsem porodila, jsem řekla Kamilovi, že chci další. Což je dost divné na ženu po porodu. Ale pro mě to byl tak neskutečný zázrak, že ona tu odrazu byla. Že ze dvou buněk zde byl najednou člověk. Zhmotnění naší lásky. To bylo něco nádherné. Pokud nám pánbůh dopřeje, protože dnes není nic jisté, tak plánujeme a chceme. Ale uvidíme, že kdy," řekla ještě v létě. Držíme palce!