Z Anety Pariškové bude brzy nevěsta: Neuvěříte, kdo s ní trénuje první svatební tanec!

Sympatická blondýnka si již brzy oblékne bílé šaty a zazáří jako princezna. Aneta si se svým snoubencem řekne ANO, ale aby byl jejich velký den dokonalý, musí se na to pořádně připravit. Na každé svatbě nesmí chybět první společný tanec, který moderátorka svěřila do rukou odborníka.

Aneta Parišková září štěstím. Se svým přítelem Miroslavem Polakovičem, který pracovně působí v oblasti informačních technologií v Kalifornii, plánují společnou budoucnost. Miroslav má již dvě dcery, ale Aneta se i před médii vyjádřila, že všechny jsou jejich společné. Takže moderátorka se těší z pěti ratolestí. S přítelem si společně koupili své hnízdečko v Bratislavě a dokonce i Aneta byla na návštěvě v Americe.

Po dvou nevydařených manželstvích je Parišková opět zasnoubená a netají se tím, že se jí na prstě třpytí diamantový prsten a brzy z ní bude vdaná paní. Na den D se chce zamilovaná dvojice pořádně připravit, proto první svatební tanec svěřili do rukou odborníka. Správné držení těla, udržování tempa je učí známý tanečník Peter Modrovský. Více vám prozradí přiložena reportáž.