Dlouhé vlasy sepnuté v copu: Takto kdysi vypadal Ján Mečiar!

Noviny televize JOJ Family vás pravidelně zásobují aktuálními informacemi z domova i ze světa. Moderátoři se věnují politice, ekonomice, kultuře, či zajímavým příběhem běžných lidí.

Oblíbený moderátor Jan Mečiar je neodmyslitelnou součástí našeho zpravodajství a pravidelně promlouvá k divákům z večerních Novin. Jednomu by se zdálo, že už je toho až až, ale Ján Mečiar, který vše s přehledem zvládá, se stíhá věnovat i svým koníčkům. Pokud by někdo předpokládal, že svůj volný čas tráví především s rodinou, okopává zahrádku či jen tak lenoší, je na omylu. Dávno se netají tím, že má mnoho koníčků a tak o pasivitě v jeho případě nemůže být ani řeč. Velmi rád sportuje a věnuje se hlavně běhu. Další jeho slabostí jsou staré veterány.

Jana Mečiara všichni známe jako seriózního moderátora, který nemá problém odpovědět na téměř jakoukoliv otázku, s fanoušky se ochotně a rád fotí a sdílí s lidmi i své sportovní úspěchy. Diváci si ho odjakživa pamatují s krátkými vlasy, ale oblíbený moderátor měl kdysi pořádnou hřívu.

Podívejte se, jak dlouhé vlasy v minulosti nosil!

Ján Mečiar Zdroj: Facebook

Sledujte Noviny každý den v 19:30 hodin na JOJ Family!

Tagy: Ján Mečiar