Podle posledních snímků ze staveniště v italském Tronzano Lago Maggiore to vypadá, že si Dara Rolins s Pavlem Nedvědom staví minimálně hotel. Práce na hnízdečku lásky jsou v plném proudu a budoucí nájemníci se mají na co těšit. Nádherný výhled na jezero, příroda ak tomu luxusní království pro chvilky klidu.

Vztah hvězdného fotbalisty a oblíbené zpěvačky jen kvete a nejen stavba budoucího domova je toho důkazem. Vzhledem k tomu, že ani jedna z hrdliček není ve věku, kdy by chtěla další děti, investují do bydlení. Ve výsledku budou mít Dara s Pavlem dva domy. Jeden v Česku a druhý v Itálii, kde má Nedvěd své závazky.

Italskou provincii si oba zamilovali a neváhali jen za kus země utratit hříšné peníze. "Pavel Nedvěd koupil s partnerkou Darou Rolins pozemek za milion euro v Tronzanu s výhledem na jezero Maggiore," hlásaly italské weby skoro před dvěma lety. Třeba dodat, že nejde o nic malého, ale podle informací má pozemek neskutečných dva tisíce metrů čtverečních. S tím už se dá pracovat . Jako budoucí majitelka luxusního království je Rolins samozřejmě zvědavá, jak stavba pokračuje. Společně s Pavlem a dcerou Lolou vyrazila omrknout práci dělníků. Základy jsou položeny a lešení naznačuje, že dům bude obrovský. "Na kontrole u nás doma," napsala zpěvačka jednoduše ke snímku na Instagramu, kde Lola s Pavlem stojí za plotem u velkého jeřábu a před nimi se leskne hladina jezera! 

Zdroj: Instagram, Blesk.cz
Tagy: Dara Rolins

Sledujeme sociální sítě