Sympatická moderátorka pracuje v televizi JOJ již neuvěřitelných sedmnáct let, přičemž drtivou většinu tohoto času je součástí hlavní zpravodajské pořadu. Vždy je nesmírně profesionální, její projev je přirozený a nenucený. Dnes slaví kulaté 40. narozeniny a my můžeme jen konstatovat, že zraje jako víno!

Lucia Barmošová, rozená Kmotorková, se narodila 4. června 1982 v Bratislavě. Studovala na Obchodní akademii, ale nakonec ji zlákal svět médií a přihlásila se na Fakultu žurnalistiky Univerzity Komenského v Bratislavě. Už v prvním ročníku pracovala v TASR na zahraničním oddělení a postupně se díky svému talentu, šikovnosti a tvrdé práci dostala do několika rádií. Její moderátorské schopnosti nezůstaly bez odezvy a postupem času se přepracovala na pozici moderátorky televize JOJ. Přestože teď je velkou profesionálkou, kdysi byla před kamerami také začátečnicí a na své první kroky v JOJce si dnes vzpomíná s nostalgickým úsměvem. „Bylo to pro mě neobvyklé a nové, protože člověk je na obraze. Kromě auditivního projevu je tam i vizuál. Bylo milé sledovat, jak se o nás starají, jak mě líčí, co jsem předtím nikdy nezažila,“ zavzpomínala si na první dny v roli televizní moderátorky.

Moderátorka před sedmnácti lety začínala v ranním zpravodajství a na tyto časy má velmi pěkné vzpomínky. A to i přesto, že musela vstávat velmi brzy. „Byli jsme perfektní parta. Já si pamatuji, že ve čtyři ráno po mě jezdilo auto, abychom všechno stihli. Jednou jsem spadla ze schodů, tak jsem spěchala, protože jsem nestíhala. Tak jsem nakonec vysílala s odřenými koleny,“ prozradila se smíchem několikaleté tajemství.

Kromě práce v televizi Lucia Barmošová působila také jako pedagogička na Panevropské vysoké škole v Bratislavě, kde přednášela masmediální komunikaci. V soukromí je nesmírně aktivní a věnuje se více sportům. Miluje turistiku, lezení, lyžování, plavání, jízdu na kole i jógu. Ráda cestuje, vaří a peče, ale nejraději tráví čas se svou milovanou rodinou.

Sledujeme sociální sítě