Pandemie zasáhla i natáčení relace Nové bydlení: TOTO museli tvůrci změnit!

Oblíbená relace Nové bydlení má za sebou neuvěřitelných 400 epizod a patří tak k nadíl vysílaným projektům. Pandemie koronavirusu však potrápila i její tvůrce a museli na jistý čas radikálně změnit jednu věc.

Relace Nové bydlení je stabilní součástí vysílací struktury televize JOJ Family už dlouhá léta a neodmyslitelně patří k nedělnímu podvečeru. Má za sebou obdivuhodných 400 epizod a přibližně stejnému počtu osob jsme prostřednictvím televizních obrazovek hledali vysněnou nemovitost napříč celým Slovenskem. Dokonce jsme po dokonalém bydlení pátrali i v zahraničí. Pandemie koronavirusu však zasáhla i tento oblíbený projekt a jeho tvůrci museli zásadně změnit jednu důležitou věc.

Jelikož je pro šíření Covidu-19 omezené cestování a dlouhý čas bylo zakázáno i ubytování v hotelech či penzionech, na jistý čas se nemovitosti hledají pouze na místech, která se dají navštívit na otočku z Bratislavy. "Natáčel i v jiných městech, zatím vždy na dojezd do Bratislavy, čili nikde nespíme. Celý štáb (včetně účinkujících a makléřů) je těsně před natáčením otestován PCR testy. A všichni dodržujeme hygienické pokyny. Všichni, kteří neúčinkují, mají na sobě po celou dobu roušky. Účinkující - tedy moderátor, zájemce o bydlení, makléř, architekt - mají roušku dolů pouze během natáčení na kameru," vysvětlila vedoucí produkce Nového bydlení Jana Hederová. Také prozradila, že hledání nemovitostí trvá přibližně 7 až 10 dní a příprava jedné relace trvá také zhruba 10 dní.

Sledujte oblíbenou relaci Nové bydlení každou neděli v 17:50 hodin na JOJ Family!