Vyrobte si originální stolek! Neuvěříte, z čehož vznikl!

Jde o opravdu originální kousek.

Fantazii se meze nekladou. Když jste alespoň trošku kreativní, dokážete si vyrobit doplňky do bytu i sami. Inspirovat se ale můžete i našimi odborníky z pořadu Nové bydlení Dizajn, kteří v každé epizodě přicházejí s originálními nápady na zvelebení vašeho domova. Příkladem je například stolek, jehož některé části pocházejí z vrakoviště.

"Na šrotišti jsme našli pokroucené železo a usmysleli jsme si, že by z toho něco zajímavého mohlo vzniknout. Usoudili jsme, že z toho něco vyrobíme," prozrazuje Martin. Některé části železa museli zvařit, aby spolu držely a tvořily základ stolku. "Přestříkali jsme to bezbarvým lakem, aby to nepouštělo rez," radí. Důležitá při výrobě je samozřejmě rovnováha, aby bylo na co položit sklo nebo desku, na které se dají ukládat věci. Pokud si chcete vlastní stolek vyrobit, návod naleznete v přiloženém videu.

​"Tento projekt je o zařizování bytu originálním nábytkem s originálními prvky, které mají svůj zajímavý charakter. Jednoduše je to takový industriál," konstatuje architekt Michal Skrak.

Další epizodu Nové bydlení Dizajn můžete sledovat na JOJ Family v neděli 4. června v 17:55 hod.

Pokud jste některou z předešlých epizod neviděli, můžete ji vzhlédnout v našem bezplatném archivu.