Dopřejte dětem vysněný dětský pokoj! 4 nápady, jak na to levně a jednoduše!

Ne vždy to musí stát hodně!

Dětský pokoj je tím místem, kde děti tráví nejvíce času. Najděte si chvilku, obětujte trochu energie a pár korun a předělejte jim ho podle jejich gusta. Někdy to nemusí být ani náročné a drahé. Stačí vám šikovný kutil, který vyrobí nábytek na míru.

Stejně to vymyslel i náš architekt Michal, který zároveň kreativně vyřešil i osvětlení v pokoji. Zručný mistr ho dokáže vyrobit doma úplně sám. Zde je pár rad, které jsme využili i my v Novém bydlení Dizajn.

1. Pokud máte malý pokoj, ušetřete prostor tím, že si dáte vyrobit nábytek na míru. I když to může být trošku dražší, vyplatí se vám to, protože v místnosti nezůstanou žádné hluchá místa.

2. I okenní parapet je místo, kde se dá ušetřit prostor. Náš architekt Michal parapet odstranil a místo toho vložil pod okno zásuvky. Je to kreativní a ještě jste ušetřili i prostor.

3. Koberec je vhodný zejména pro malé děti, které se válejí po zemi a mohou si ublížit. Na jedné straně ochráníte děti a na druhé vaši podlahu, která bude pod kobercem, jako nová!

4. Buďte kreativní! Michal vyrobil nad postel konstrukci domku. Vymyslel lampu z bambusové misky a noční svícení z ptačí budky. Nebojte se experimentovat. Pokud znáte své děti a trefíte se do jejich vkusu, určitě to ocení!