Nova zahrada balkon

Toužíte po krásné zahradě, ale bydlíte v paneláku? Vyčarujte si ji na vašem balkoně!

Jak na to?

Lidé ve městech, kteří žijí v bytě a nemají vlastní zahradu, ale toužili by mít svou přírodní oázu klidu, si dokáží vyčarovat takové příjemné prostředí i na balkoně svého bytu. Pokud přemýšlíte nad variantou příjemné zahrádky na balkoně, jen jste se dosud neodhodlali, tak možná právě v Nové zahradě si mnozí z vás přijdou na své a naberou inspiraci, jak si takové příjemné prostředí vytvořit.

"Je pravdou, že mnozí z nás nemají to štěstí a nemají zahradu, dokonce nemají předzahrádku. Mají ale aspoň ten balkon nebo terasu. A ty také patří do našeho okolí a umíme je pěkně dekorovat živými rostlinami, víme to zpříjemnit a lidi inspirovat," říká Martin Čurda - zahradní architekt.

Formátem Nová zahrada hodlají zahradní odborníci oslovit, co nejvíce lidí. Nechtějí diváky selektovat, ale chtějí oslovit lidi z celého Slovenska a cestovat za nimi. Lidi mají v úmyslu inspirovat a pomoci jim udělat si ze své zahrady, předzahrádky, terasy, dvora nebo i z balkonu místo pro odpočinek a každodenní relaxaci. Protagonisté projektu se setkávají často s lidmi, kteří si chtějí zkrášlit okolí svého domova, avšak mnohdy nevědí jak postupovat v realizaci. Proto se odborný tým Nové zahrady bude přimlouvat divákům prostřednictvím pořadu a pokusí se lidi inspirovat, nabídnout jim prvotní nápad a hlavně ukázat divákům, jak se to dá i v praxi udělat.

Nenechte si ujít pořad Nová zahrada každou neděli v 7:30 hodin na JOJ Family!

Tagy: nova zahrada