Poslední epizoda Nemocnice před letní pauzou je tady: Nenechte si ujít velkolepé finále!

Poslední epizoda Nemocnice před letní pauzou je tady a přináší spoustu zvratů a novinek! Co vás čeká ve velkolepém finále?

Oblíbený seriál Nemocnice vysíláme dnes naposledy před letní pauzou. Připraveno je pro vás velkolepé finále. Co myslíte, jak to všechno dopadne? Rebece zůstaly oči pro pláč poté, co zjistila, že letadlo, ve kterém seděl Balog, havarovalo. Pod srdcem čeká vytoužené miminko a je pro ni obtížné smířit se s takovým osudem.

Nemocnica - Nela Pocisková Zdroj: TV JOJ

Braňo hledá svého otce, který po smíchání alkoholu a léků zmizel. Pomáhá mu v tom Agátka, která je jeho největší oporou. Hauptmann dosáhl svého a povede si Vilmu v krásných bílých šatech rovnou před oltář. Viki zanechá Adamovi vzkaz plný upřímných slov, která ho však zabolí. Nic však nebude takové, jak se na první pohled zdá.

Nemocnica - Petra Vajdová a Kristína Turjanová Zdroj: TV JOJ

Vztahy se opět nějak vyvinou a osudy našich hlavních hrdinů vás rozhodně překvapí. Nemusíte se ale bát, vaše oblíbená Nemocnice je zpět opět na podzim. Připraveno pro vás budou opět skvělé příběhy vašich oblíbených lékařů či sestřiček. Přibudou i nové postavy a už teď se můžete těšit na to, jak zamíchají děj.

Oblíbená Nemocnice se vrátí na obrazovky televize JOJ opět na podzim!

Sledujte finální epizodu seriálu Nemocnice již dnes ve 20:35 na JOJce!