Zuzana Vačková si zavzpomínala: Na co jsi už dnes netroufne, i když to kdysi milovala?

Herečka Zuzana Vačková se teprve před nedávnem objevila v seriálu Nemocnice. Aktuálně ji ale můžete vidět i na prknech, která znamenají svět. Na jednu věc si ale herečka v současnosti už netroufá.

Už loni spatřil světlo světa muzikál Vyznání s hity skupiny Modus, ve kterém účinkuje i herečka Zuzana Vačková. Tu můžete aktuálně sledovat v seriálu Nemocnice, v roli manželky vlivného muže, tajemného Bernáta, který tam táhne nitkami. Zároveň je také seriálovou mámou mladého doktora, Marka Bernáta.

Nemocnica - Zuzana Vačková Zdroj: TV JOJ

V muzikálu Vyznání si Zuzana Vačková užívá roli babičky. Jak sama říká, tento muzikál je pro ni skvělá zkušenost. „Pro mě to byla jedna parádní jízda. Já jsem s Jankem Ďurovčíkem ještě nikdy nic nezkoušela a teď jsem si to užila úplně, že naplno se všemi plusy i minusy a musím říct, že to byla parádní jízda a věřím, že ta energie, kterou do toho dal on i my všichni, se přenese i na diváky a že to bude představení, které jim nebude stačit vidět jen jednou ,“ popsala své skvělé pocity herečka v rozhovoru pro Top Star.

Herečka také prozradila, že byla tato alternace krásná a plodná. Nejvíce si užívala podpory mezi kolegyněmi, které považuje za úžasné herečky, ale hlavně zpěvačky. Prý si společně radili a učili se od sebe navzájem. Hudbu Mariky Gombitové miluje Zuzka Vačková už od malička. 

Pojí se jí s ní opravdu milá vzpomínka z dětství. „Mariku Gombitovou jsem zpívala v autě, nosila jsem si tak malý přehrávač, v něm jsem měla kazetu a Vyznání jsem zpívala cestou na chalupu i třicetkrát. Moji rodiče to přežili a dnes si netroufám tuto píseň zpívat, ale miluji ji a považuji za velkou čest, že můžu stát na jevišti, kde tato píseň zazní,“ dodala herečka v rozhovoru pro Top Star.