Z milounkého kluka je již velký fešák: Podívejte, jak nám Max Bolf zmužnel před očima!

Když před několika lety začal Max Bolf hrát v seriálu Naši, byl roztomilým klukem, kterého si všichni oblíbili. Od té doby však už proteklo hodně vody a z dítěte je dnes velký fešák. Proto není divu, že mu mezi dívkami roste fanouškovská základna!

Oblíbeného herce Maxe Bolfa jsme poznali před pěti lety, kdy začal účinkovat v úspěšném seriálu Naši. Tehdy to byl malý rozkošný kluk, který vyčaroval úsměv na tváři snad každému, kdo ho viděl. Čas však běží opravdu rychle a z Maxe vyrostl velký fešák. Šestnáctiletý mladý muž nejenže povyrostl, ale i zmodernizoval svůj účes a celkově působí mnohem mužněji. Fyzicky i mentálně tak ještě více zapadá mezi své hereckých kolegy.

Maxovi se s přibývajícím věkem rozrůstá fanouškovská základna mezi dívkami. Mnohé slečny mu nechávají zamilované odkazy v komentářích na sociálních sítích a jeho fotky si vždy získávají množství pozitivních ohlasů. Jak to vnímá samotný herec? "Samozřejmě, těší mě, že má úspěch to, co dělám. Že se někam posunul a že to někoho baví. Zahřeje to u srdce a je to milé," řekl Max.

Aktuální FOTO Maxe Bolfa najdete v galerii:

Tagy: Max Bolf