Jak to ta žena zvládá? Mimořádně vytěženou Luju Garajovou Schramekovou čeká průlomové léto!

Herectví, vystupování se stand-upem, moderování různých akcí, talkshow, divadlo a v neposlední řadě i práce na ČSMT. Toto všechno zvládá jedna a tatáž žena. Stíhá se ale Lujza Garajová Schrameková věnovat i rodině?

Moderátorka show Česko Slovensko má talent a hlavní hvězda seriálu NAŠI, herečka Lujza Garajová Schrameková, je poslední roky na roztrhání. Její televizní kariéra odstartovala raketovou rychlostí právě díky účinkování ve zmiňovaném seriálu. Přirozeně se pak nahrnuli i další nabídky. Problémem pro Lujzu však bylo za ostatní roky vedle množství práce i to, že si musela všechen svůj čas pečlivě rozdělit, aby jí ho zůstalo dostatek i na svou rodinu. Náročné bylo zejména natáčení seriálu NAŠI, které bylo zpravidla právě v letních měsících. Nedávno zas Lujza vyměnila hereckou roli za moderátorskou a opět natáčela Talent. Množství práce však brala jako výzvu. "Určitě jsou dny, kdy to třeba naplánovat do diáře, ale to jsou pak místa, se kterými se nehýbe. I nyní jsme měli pauzu 4 dny, z toho 3 jsem byla s rodinou na chatě na lazech, telefon jsem ani neviděla, takže není to problém. Samozřejmě, že to je hlavní věc, kterou žiji, aby mě ta rodina nechala," říká Lujza, pro kterou jsou děti a manžel priorita. A právě jim se snaží přizpůsobovat úplně všechno.

Už teď se těší na jejich společně strávené léto. Chybět nebudou ani tradiční dovolenkové destinace. "Většinu léta budeme trávit u mých rodičů doma na zahradě a vychází nám tam i nějaké Chorvatsko. Každý rok si řekneme, že už naposled, ale znovu tam skončíme, protože se vždy moc těšíme. Tyto prázdniny budou opravdu perfektní. Tím, že už skončili NAŠI, tak mě opravdu čeká velmi pěkné léto," těší se oblíbená herečka a moderátorka. Letos ji navíc čeká až neuvěřitelných 6 týdnů volna. Ve volnějším pracovním módu by ráda chtěla pokračovat i v září, když jí dcerka Grétka začne chodit do školy a ona chce rozhodně být při jejích začátcích. 

Lujza Garajová Schrameková si užíva leto v Chorvátsku s rodinou a paddleboardom Lujza Garajová Schrameková si užíva leto v Chorvátsku s rodinou a paddleboardom Zdroj: Archív L.G.S.