Lujza Garajová Schrameková ukázala rozkošného syna: Podívejte, jak si jsou podobní!

Skvělá herečka, stand-upistka a nejnověji i moderátorka Lujza Garajová Schrameková před měsícem oslavila své 36. narozeniny. Diváci a široká veřejnost ji znají zejména od roku 2015, kdy se objevila v seriálu Divoké koně jako bláznivá Mery.

Show Česko Slovensko má talent vás loni doprovázela skvělá dvojice Lujza Garajová Schrameková a David Granský. Jejich humor a vtip si získal mnoho fanoušků. 

Schrameková je však v soukromí pečlivou matkou dvou dětí, kterým by snesla i modré z nebe. Obětavá Lujza se dokonce před několika lety zbavila svých krásných hnědých kudrnatých vlasů, a to jen kvůli synovi. "Chtěla jsem to vyzkoušet oholit si hlavu do hola. Jednoho dne to přišlo jako fajn nápad, když se dá ostříhat on, dám se i já. Tak jsme se společně oholili strojkem na 3 milimetry," vzpomíná Lujza na netradiční příhodu před pár let. Nyní herečka na sociální síti zveřejnila zajímavou fotografii jejího syna. Viktor je již velký kluk a Lujza si uvědomila jak neskutečně rychle plyne čas. ,,Ale mi ten kluk vyrostl, ani jsem se nenadála a už je ze mě stará koza," svěřila se Lujza na svůj Instagram. Co myslíte podobá se Viktor na svou slavnou mámu?

https://www.instagram.com/p/BvcBDVMgrsD/