Od neupravené mužatky až po sexy kočku: Takto se změnila Lujza Garajová Schrameková!

Nyní je k nepoznání.

Skvělá herečka, stand-upistka a nejnověji i moderátorka Lujza Garajová Schrameková před pár dny oslavila své 36. narozeniny. Diváci a široká veřejnost ji znají zejména od doby, kdy se objevila v seriálu Divoké koně jako bláznivá Mery. Zajisté si pamatujete, že vypadala, oblékala se a chovala se jako kluk. To byla pro herečku a komičku Lujzu průlomová role, díky níž se dostala do povědomí široké veřejnosti. Po Divokých koních následoval veleúspěšný seriál Naši, ve kterém jen potvrdila svůj herecký talent.

Zapomenout nesmíme ani na roli vesničanky v seriálu 1890 či na svéráznou zubařku v Paneláku. Lujza byla za těch pár let doslova jako chameleón a svůj vzhled měnila od projektu k projektu. Od neupravené a nenalíčené ženy "odvedle", přes seriózní a elegantní maminku, dobovou postarší vypadající venkovanku až po vyzývavou zubařku s blond parukou.

Velkou změnou byl pro Lujzu rozhodně i ostatní ročník show Česko Slovensko má talent, kde se šarmantní herečka bravurně zhostila role moderátorky po boku českého hereckého kolegu Davida Granského. Nesmíme také zapomenout ani na její další působiště na poli stand-up komičky. Tam zas diváky baví tématy ze života, o kterých se jen tak běžně nemluví. Konařka, moderátorka, komička či maminka, Lujzu jednoduše milujeme v každé podobě.

VIDEO - Nezaměnitelná Lujza v stand-upu: