Rok 2018 byl pro kluky z NAŠICH zlomový: Co jim vzal a co jim dal?

Je toho skutečně víc než dost.

Všichni jsme úspěšně vkročili do nového roku 2019, od kterého má většina z nás obrovské očekávání. Přitom všem bychom si však měli uvědomit, co nám dal předchozí rok 2018. Podobně jako herci ze seriálu NAŠI - Gregor Miler, David Krajčík a Max Bolf. Všichni tři koncem roku zároveň po čtyřech letech dokončili natáčení mimořádně oblíbeného seriálu, s nímž vyrůstali nejen mladí diváci, ale i oni sami. Všichni tři vnímají uplynulý rok jako zásadní a přelomový. Uvědomili si totiž množství podstatných věcí v životě. "Naučilo mě to selektovat si kamarády a lidí se kterými se setkávám," říká nejstarší z kluků Gregor Miler, který se raději zaměřuje v tomto případě na kvalitu než kvantitu. Souhlasí s ním i nejmladší Maxo, kterému rovněž hodně pomohly i další zkušenosti v natáčení. "Selektování lidí je velmi užitečná věc do života, už jsem se to jakž takž naučil," přidává se David.

Vše přitom podle kluků šlo přirozeně. V určitém bodě jednoduše otevřeli oči a zjistili, že někteří lidé jim do života nedávají absolutně nic. "Opravdu stačí dva-tři kamarádi, kteří mě znají na sto procent. Vždy při mně stáli, ať už bylo pěkně nebo pršelo, vždy mi podali pomyslný deštník. Nepotřebuju takových, kteří jsou kamarádi, jen když je slunečný den a když začne pršet, všechno je jinak," zamyslel se Gregor.

David nám zároveň prozradil, že s příchodem nového roku ho čekají i další výzvy. Jednou z nich je například divadlo. Opět se setkal s členy starého souboru, dali hlavy dohromady a založili nové divadlo. Představit plánují i vlastní divadelní hru. S kamarádem se přitom také chystá rozjet web o umění, bližší podrobnosti však ukáže až čas. Kluk& tak čeká pořádně zajímavý rok.