Proč to udělala? Lujzu s holou hlavou rozhodně nepoznáte!

Z krásné herečky, holohlavé strašidlo.

Sympatická a oblíbená herečka a komička Lujza Garajová Schrameková je známá svým ostrovtipem a velkým smyslem pro humor. Hvězda seriálu NAŠI je ale v soukromí pečlivou matkou dvou dětí, kterým by snesla i modré z nebe. Obětavá maminka se dokonce před čtyřmi lety zbavila svých krásných hnědých kudrnatých vlasů, a to jen kvůli synovi. "Chtěla jsem to vyzkoušet oholit si hlavu do hola. Jednoho dne to přišlo jako fajn nápad, když se dá ostříhat on, dám se i já. Tak jsme se společně oholili strojkem na 3 milimetry," vzpomíná Lujza na zajímavou příhodu před pár let. Oblíbené herečce tehdy nezbývalo nic jiného, než si vlasy nechat dorůst.

Lujza Garajová Schrameková skončila takmer bez vlasov Lujza Garajová Schrameková skončila takmer bez vlasov Zdroj: Facebook Lujza Garajová Schrameková

Není žádným překvapením, že okolí z tohoto bláznivého nápadu takové nadšené jako Lujza rozhodně nebylo. Nejhůř to pochopitelně zvládal hereččin manžel. Ona si z tohoto svěžího looku těžkou hlavu rozhodně nedělala. "Jelikož jsem tehdy byla na mateřské a neměla žádnou práci, tak jsem věděla, že mi to stihne dorůst. I se to hodilo protože, když jsem byla na konkurzu na Mery do Divokých koní, tak jsem měla kratší vlasy. Režisérovi Braňovi Mišíkovi se líbilo, že jsem klučičí typ, přesně takový, jaký ta Mery měla být," vysvětluje Lujza. I taková radikální a šokující změna image tak Lujze ve skutečnosti pomohla v nastartování její televizní kariéry. Dnes by se ale už na nic podobného rozhodně neodvážila.