Má Lujza hvězdné manýry? Vážný důvod, pro který může hrát v NAŠICH pouze s Mariánem!

Její odpověď vás zaručeně pobaví.

Pro všechny diváky a věrné fanoušky oblíbeného rodinného seriálu NAŠI máme tu nejlepší zprávu. Příprava seriálu je v plném proudu a začátek natáčení třetí série je tak na spadnutí. Uvidíte v ní sice kopec změn a nových příběhů, no to nejzásadnější a nejdůležitější zůstane. Už tradičně se nám představí tři nezbední kluci - Tomáš, Oliver a Samko a jejich rodiče Majo a Lujza. Všichni herci jsou již na natáčení maximálně připraveni a neumí se dočkat dne, kdy se opět vyberou do jejich útulného seriálového domu na okraji Bratislavy.

Zdroj: joj.sk

​Lujzu Garajovou Schramekovou s Mariánem Miezgou jsme nedávno potkali i na natáčení nové zábavně-hudební šou Vše, co mám rád. Oba herci již byli myšlenkami doma u Rodinovců. Lujza měla na sobě dokonce i seriálový outfit - známé žluté kalhoty a bílou halenku. Zahanbit se ale nenechal ani Majo. "Já jsem se také oblékl. Nemám tu sice košili, ale jen se převléknu a jdu na to," prozradil nám Majo Miezga.

​Lujza nám ale stihla během tohoto milého rozhovoru prozradit i to, že její účast v seriálu nebyla jistá. "Původně mě chtěli vyměnit za mladší maminku, ale ostatní mladší kolegyně jsou strašně drahé, takže to musím hrát já," smála se oblíbená herečka a standupistka, kterou kontroval Majo. "S ní se vleču já, protože řekla, že pouze se mnou," prozradil Majo. Na to Lujza okamžitě zareagovala a tak už víme, proč chce hrát v seriálu NAŠI výlučně po boku Maja Miezgu. "Protože pouze při něm vypadám mladší a štíhlejší," směje se vždy pozitivně naladěná Lujza. O všech novinkách seriálu NAŠI vás budeme informovat.

Všechny epizody komediálního seriálu NAŠI najdete v našem bezplatném archivu!

Tagy: nasi