Jak to Lujza dělá? Na rozdíl od většiny žen ji po svátcích netrápí kila navíc!

A vzhůru do plavek.

Seriálová Lujza řešila ve vánoční epizodě seriálu NAŠI mnohé typicky sváteční problémy, které se během těchto dnů nevyhnuly většině domácností. Jedním z věčných problémů je i každoroční vánoční přejídání se. Lujza v seriálu se snažila pozměnit klasické receptury na odlehčeněji verze, aby nepřibrala i letos pět kilo, které bude shazovat do léta. Majonézový salát tedy vyměnila za rýžový. Během štědrovečerní večeře přece jen neodolala a s chutí se vrhla na babiččin nejlepší majonézový salát. Vždyť Vánoce jsou pouze jednou do roka.

Skutečná Lujza ale takové problémy řešit vůbec nemusí a v ničem se speciálně neomezuje. "Přemýšlím, jak to bylo poslední roky, ale fakt je, že sladké mi nechutná a nemám potřebu to jíst ani přes rok, ani přes Vánoce," ozřejmuje herečka Lujza Garajová Schrameková. Díky minimální spotřebě sladkostí tak nemusí řešit klasický problém všech žen, které se nejprve zakousnou do jednoho koláčku a pak do dalšího a dalšího, až skončí stojíc na váze s výčitkami. "Mám pocit, že i když přiberu dvě kila, tak je pak v lednu shodím. Nebudu mít z toho trauma. Když najdu pod stromečkem motivační kalhoty, které si koupím o číslo menší, budu mít větší šanci nepřejídat se," prozradila svou taktiku Lujza .

S uplynulým rokem 2016 je sympatická herečka, která se blýskla v seriálu NAŠI jako starostlivá máma, nadmíru spokojená. Do dalšího roku si proto nepotřebuje dávat žádné předsevzetí. "Celý život jde docela hladce bez úporné snahy dosáhnout cíle, takže se ním zatím nechávám překvapovat bez nějakých plánů. Zatím příjemně překvapoval," dodává herečka, která bude naprosto spokojená, pokud se vše udrží alespoň tak jako dosud.

Vánoční epizodu najdete bezplatně v NAŠEM archivu!