Překvapeni Miezga se Schramekovou: Seriálové děti věděli o sexu víc, než jsme čekali!

Pokrokovým rodičům se "narodily" pokrokové děti.

Komediální seriál NAŠI hodnověrně a zejména vtipně zobrazuje situace se života jedné rodiny. Hlavními postavami seriálu jsou Lujza a Marián, jejichž ztvárňují stejnojmenným herci Lujza Garajová Schrameková a Marián Miezga. Oba se snaží být nad věcí i v reálném životě, protože jsou vícenásobnými rodiči a podobné situace řeší dennodenně. "Myslím, že seriál je o zcela reálných věcech ze života, které prožívá každá rodina a divák si vzpomene na své dětství a rodičovství. Já sama jsem máma a Majo je táta," říká Lujza. Podle ní se rodičovství bez stresu prostě neobejde: "I když jedete na rodinnou dovolenou, zažíváte stres. No když si prohlížíte fotky po letech, tam už stres není vidět, ale jen to příjemné."

Se svými rodinami jsou oba herci nadmíru spokojeni a lepší spolupráci si už ani nemohli představit. Jistě jste si mnozí všimli, že Majo s Lujzou jsou celkem pokrokoví a vůbec se nesnaží za každou cenu tabu témata jako sex, orgasmus nebo kondomy zamlčet. "Myslíme si, že kondomy i orgasmus existují, proto jejich existenci je zbytečné zatajovat. Čím dříve si děti zvyknou, tím spíše to budou mít odtajněny," říká Miezga. Lujza zase vysvětluje, že tři syny mají Rodinovci právě díky tomu, že tehdy ještě kondomy nepoužili.

Oba seriáloví rodiče se shodují v tom, že s dětmi třeba mluvit na rovinu, protože i tak před nimi nic nezatajíme. Ze začátku se například báli, zda bude na všechna témata připraven nejmenší Maxo, který ztvárňuje malého Samka. "On toho věděl možná víc než my. My jsme byli v rozpacích, zda ten Maxo, který hrá Samka není příliš malý, ale přišli jsme na to, že ani zdaleka," dodává překvapená máma Lujza.

Tagy: NAŠI