Nasi - Lujza

Dvojnásobná matka se v seriálu NAŠI našla: Schramekové pomohl i s výchovou vlastních dětí!

Na své si přijdou všechny věkové kategorie.

V komediálním seriálu NAŠI, který mapuje běžné starosti i radosti ze života pětičlenné rodinky, ztvárňuje jednu z hlavních postav oblíbená herečka Lujza Garajová Schrameková. "Moje postava se jmenuje Lujza, což je moc příjemné, protože tak se jmenuji i v civilu. Podobně je na tom i Marián, jehož postava se jmenuje stejně jako v civilu," směje se na shodě náhod Lujza. Její tři kluci ve věku 8, 11 a 16 let se však v seriálu jmenují úplně jinak, než ve skutečnosti. Děti si podle ní totiž vědí lépe zapamatovat jiná jména postav.

Své tří rošťáky má Lujza nesmírně ráda. "Nejmladší je miláček, střední je sportovec, který si furt něco zlomí a jsou s nim starosti. Třetí, nejstarší, je zase prvorozený a je také miláček, ale už jím dost mává puberta," představuje nám herečka své seriálové děti. Mimo seriálu ji doma pro změnu čekají dvě vlastní ratolesti: šestiletý syn a dvouletá dcerka. "S nimi neřeším takové závažné otázky jako v seriálu, z nichž musíme rychle nějak vybruslit. Co je velmi podobné, je například rychlé tempo, takže doma spoustu času netrávím a nic nestíhám," říká Lujza.

Situace, které řeší Lujza v seriálu není humor "na první". "Tyto situace jsou sice vtipné, ale jsou zároveň tragikomické. Zažívají je matky a děti dennodenně, ale tehdy nám nepřipadají směšné," míní dvojnásobná matka. Lujza také věří, že seriál NAŠI pomůže mnohým rodičům, polaská je svérázným humorem a ujistí je, že v tom nejsou sami. To, že seriál skutečně pomáhá ve výchově, pocítila již nyní na vlastní kůži: "Díky těmto situacím si odteď budu umět lépe poradit se svými vlastními dětmi."

Sledujte komediální seriál NAŠI každý úterý a čtvrtek na JOJ Family!

Tagy: NAŠI Lujza