Nasi - headfoto

Rodičovské umění je dřina: V seriálu NAŠI si na své přijde celá rodina!

Už dnes večer změníte pohled na vaši famíliu.

Na JOJ Family míří komediální seriál, jehož tematika je každému blízká, proto se při jeho sledování nebude nudit nikdo z nás. Pod seriálovou značkou Naši se budeme pravidelně setkávat s novými příběhy z rodinného života Luisy a Mariána Rodinovcov a jejich dětí: Tomáše, Olivera a nejmladšího Samka. Naši vycházejí z kanadské předlohy, která se s úspěchem dožila až osmi sérií.

V seriálu sledujeme obraz života pětičlenné rodinky s občasným mírně ironickým podtónem, přirozeným pro normální vztahy mezi dětmi a rodiči. S jejich příhodami a situacemi plnými humoru se snadno ztotožní každý rodič. Díky tomuto seriálu výrazně změníme pohled, jakým nahlížíme na současnou rodinu.

Každá epizoda bude sestávat z několikaminutových skečů, které postupně ilustrují, jaké náročné a křehké umění je rodičovství. Tvůrci seriálu se rozhodli dát prostor skutečným rodičům, kteří obdobné problémy zažívají i na vlastní kůži, a stejně dětským hercům, kteří zase hledí na rodinný život z opačné stránky. Proto není žádnou náhodou, že v hlavních rolích uvidíme skvělé herce: Lujza Garajová Schrameková, Marián Miezga, Gregor Miller, David Krajčík a Max Bolf.