Lucid odhodila oblečení a předvedla sexy postavičku: To je ale výstavní zadeček!

Známá a oblíbená vizážistka Lucie Sládečková rozhodně nepatří k celebritám, které by na sociálních sítích pravidelně a na počkání ukazovali své křivky. Jednou za čas však udělá výjimku a svou postavičku předvede. Nuž, a všem pak padnou čelisti!

Usmívající, veselá a vždy dobře naladěná Lucie Sládečková, známá jako Lucid, má na svém instagramovém profilu téměř 270 tisíc fanoušků. Ti ji sledují, protože milují její úžasné mejkapové přeměny či stylový šatník. Ať už jde o práci nebo o soukromí, vždy se svým stylem umí odlišit od ostatních. A tak je to i v otázce odhalování jejího těla. Ve srovnání s jinými dámami ze showbyznysu se Lucid opravdu jen málokdy pochválí fotkou ve spodním prádle či v plavkách. Nicméně, když to už jednou za dlouhou dobu udělá, rozhodně to není prvoplánové, samoúčelné a všichni zůstávají v němém úžasu.

Fanouškům se před časem pochlubila fotkou, na které vidět, jak si užívá pohodičku a relax ve výřivka s vínkem v ruce. K takovému odpočinku patří i plavky a tak vystavila na odiv svou dokonalou postavičku. V jednoduše střižených a minimalistických celých plavkách perfektně vyniklo její ploché bříško, štíhlé nohy a opravdu sexy zadeček. Lucid zkrátka ví, jak na to!