Lucid ohromila fanoušky nádhernou vizáží: Wau, vždyť vypadá úplně jako Jennifer Lopez!

Známá vizážistka Lucie Sládečková miluje v líčení extravaganci a její mejkapové výtvory doslova vyrážejí dech. To se stalo i nyní, když se fanouškům pochlubila svou vizáží, ve které nápadně připomíná latinskoamerickou divu!

Usmívající, pozitivní a vždy dobře naladěná Lucie Sládečková, známá jako Lucid, se při své práci rozhodně nevyhýbá extravaganci. Ať už jde o make-up nebo o účesy, vždy ví zazářit a odlišit se od ostatních. Neustále zkouší něco nového a při pohledu na její originální mejkapové výtvory tají dech nejedna žena. Hra s barvami, s tvary, se světlem a se stínem. To vše zvládá dokonale. Jelikož Lucid není jen klasická vizážistka, ale je v podstatě umělkyně, múzy hledá všude.

Nejnověji se fanouškům pochlubila jedním ze svých mejkapových děl a všichni se shodli na tom, že na snímcích nápadně připomíná pěveckou divu Jennifer Lopez. "Wow, jak J.Lo.," napsala nadšená fanynka. "Na první pohled jsem si myslela, že je to J.Lo," zhodnotila další. Zda byla pro Lucid opravdu inspirací latinskoamerická diva neznámo, ale pokud je to tak, vybrala si opravdu velmi dobře! Co říkáte?