Dechberoucí mejkapové proměny od Lucid: TOP umělecké výtvory, které se vyplatí vyzkoušet!

Halloweenské večírky dostali pro pandemické opatření stopku, no to neznamená, že se fascinujících převleků a proměn musíte vzdát.

Přelom října a listopadu se většině lidí automaticky spojuje s takzvanými dušičky, no  čím dál tím více se už i v Česku i na Slovensku řeší Halloween. Párty v strašidelných maskách jsou již několik let velmi oblíbené a lidé rok co rok uvažují, čím překvapí své známé. Tento rok si pro pandemickou situaci neužijeme předvečer Dušiček tak jako po minulé roky, ale to neznamená, že se Halloweenu musíme vzdát. Ať už si s přáteli uděláte párty přes Zoom nebo jiné internetové platformy nebo si výstrojíte posezení s členy vaší rodiny v obývacím pokoji s vyloženými nohama, inspirace se sejde. A od koho jiného ji čerpat, než od jedné z top makeup artistiek ze Slovenska a to od Lucky Sládečkové známé jako Lucid.

Inspirujte se dechberoucím mejkapovými proměnami vizážistky Lucid, jejíž Instagram je plný fantastických a kreativních výtvorů. V případě, že v líčení nejste moc zručná nebo nechcete být tak extravagantní, vyzkoušejte alespoň kouřové líčení očí zkombinovat s černým rtěnkou. Uvidíte, že večer si užijete tak či tak, i když za zavřenými dveřmi.

https://www.instagram.com/tv/CFg55D7gSnI/?utm_source=ig_web_copy_link