Lucid odhodila oblečení a ukázala, jak ji pánbůh stvořil: To jsou ale výstavní křivky!

Známá vizážistka Lucia Sládečková má na Instagramu více než 250 tisíc fanoušků, kteří ji sledují, protože milují její úžasné mejkapové přeměny či stylový šatník. Ve srovnání s jinými dámami ze showbyznysu se Lucid opravdu jen málokdy pochválí fotkou ve spodním prádle či v plavkách. Tentokrát však udělala výjimku. A všem padla čelist.

Usmívající, pozitivní a vždy dobře naladěná Lucia Sládečková, známá jako Lucid, se při své práci vždy ví odlišit od ostatních. Ať už jde o make-up nebo o účesy, vždy ví zazářit a nevyhýbá se ani extravaganci. Neustále zkouší něco nového a při pohledu na její originální mejkapové výtvory tají dech nejedna žena. Její tvář je jako malířské plátno, na kterém dokáže namalovat hotové umělecká díla. Hra s barvami, s tvary, se světlem a se stínem. To vše zvládá dokonale.

Zaujmout však umí i skvělými módními kousky. Její dokonalé outfity poutají pozornost všude kam vkročí, za což si mezi svými fanoušky vysloužila i přezdívku slovenská Madonna. Na rozdíl od světové divy (či jiných známých Slovenek) se Lucid v sebeprezentaci na sociálních sítích opravdu vyhýbá přidávání fotek ve spodním prádle či v plavkách. Nyní však udělala výjimku a fanouškům představila svůj plážový outfit. Jednoduše střižené minimalistické plavky nechali vyniknout její výstavní postavičku - ploché bříško a štíhlé nohy, z čehož byly její příznivci ve vytržení. Není divu, Lucid totiž vypadá opravdu perfektně, co myslíte?

FOTO Lucid v plavkách naleznete v galerii: