Neuvěříte vlastním očím: Z dechberoucí mejkapové proměny od Lucid vám padne čelist!

Lucie Sládečková, známá jako Lucid, patří k těm nejšikovnějším vizážistkam. Dokáže totiž hotové zázraky a každá klientka se v jejích rukou mění na pořádnou divu. Její nejnovější mejkapové dílo doslova vyráží dech.

Vizážistka Lucia "Lucid" Sládečková se líčení věnuje již dlouhá léta a za ten čas jejími rukama prošly stovky dívek a žen, které změnila na hotové princezny. Výrazný a dramatický líčení, jemné nahé líčení či kompletní proměna vizáže. Ať už se Lucie pustí do čehokoliv, výsledek je vždy fascinující. Velkou výzvou však rozhodně byla Zuzana, kterou si před časem vzala do parády. Sympatická žena totiž bojuje s onemocněním pod názvem alopecie. Jde o stav, kdy člověku vypadají všechny vlasy i ochlupení na těle. Toto onemocnění je pro dámy velmi nepříjemné a přestože make-up na tváři určitě není středobodem vesmíru, vytvořit ho není vůbec jednoduché. Lucid se proto rozhodla, že Zuzce vytvoří krásné líčení, které jí rozhodně přidá na sebevědomí a podtrhne její přirozenou krásu. A to se také podařilo. Výsledek je ohromující. "Děkuji, že máme úžasné ženy, které vysílají energii a podpoří ty další. Zuzka má univerzální alopecii, což znamená - ztráta ochlupení a vlasů. Je to jedna úžasná a krásná ženská! Moc mě potěšila její návštěva u mě," napsala Lucid k videu, které sklidilo na Instagramu obrovský úspěch. Klobouk dolů!

View this post on Instagram

Prisla mi sprava na funpage Lucid Style s napadom o licenie na kameru. Zuzka to sama nazvala “power of makeup” . Dakujem, ze mame uzasne zeny ktore vysielaju energiu a podporia tie dalsie. Zuzka ma univerzalnu alopeciu, co znamena strata ochlpenia a vlasov. Je to jedna uzasna a krasna zenska!!! Velmi ma potesila jej navsteva u mna a pomahal mi s tym moj kamarat @monsinor_had ktory video tocil a strihal. Ludia, jednoducho ma bavite!!! Bavi ma byt s Vami a bavi ma robit co milujem.. . Pozrite si nase video, obsahom je odkaz pre zeny od Zuzky @zuzana_k_krajciova : “Ruza bude vzdy ruzou aj ked vsetky lupienky opadaju a ani vietor ju nezlomi..” . Majte krasnu nedelu ? . #alopecia #alopeciauniversalis #makeupbylucid #makeup #wig #alopecia #powerofmakeup #magic #makeupartist #tutorial #thankful . ?? Vo videu som pouzila uzasnu kulmu od @hottoolspro_czsk ? dakujem @zuzana_bartosova.cz_sk za prodokuty ktore Vam pomalinyk budem zdielat!

A post shared by Lucia Sladeckova (@makeupbylucid) on