Je k nepoznání: Šikovné ruce Lucid udělali z Renáty Názlerové jinou ženu!

Do rukou oblíbené vizážistky Lucie Lucid Sládečkové se tentokrát dostala hvězda Soudní síně Renáta Názlerová. Jakoby se z ní stala odrazu jiná žena. Není divu, že ji mnozí na fotce ani nepoznali.

Televizní prokurátorka, spisovatelka a moderátorka, Renata Názlerová, bojuje už celé roky s kily navíc. Podle ní neexistuje zaručený recept na hubnutí. Přesto je však se svou aktuální váhou nadmíru spokojená a snaží se žít život naplno. Nedávno potěšila diváky s další příjemnou změnou. Tentokrát však nešlo o žádné ztracené kila, ale o jinou, ale velmi příjemnou změnu. Do parády si ji totiž vzala známá vizážistka z Nákupních maniaček, Lucie Lucid Sládečková, která je jednou z největších odbornic ve své oblasti. Nakonec se u Renáty postarala o velmi slušivý make-up, se kterým omládla snad i o deset let. O tom, že změna dopadla na jednotku, netřeba pochybovat. Důkazem je i množství pozitivních reakcí pod fotografií: "Wau. Ona je velmi pěkná žena a make-up to podtrhuje. Nádherná práce, Lucko," napsala fanynka. Někteří dokonce Renatě po této změně doporučovali, aby se takto líčila i mnohem častěji. "Myslím, že takový jemný make-up jí mnohem více sluší a omlazuje ji, než ten, který nosí běžně (výrazný)," doplnila další fanynka. Další reagující zas moderátorku téměř ani nepoznali. Musíme uznat, že změna se nadmíru povedla a Renáta vypadá jednoduše úžasně.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Trosku jemnosti v podani @renatka_nazlerova . #makeup #makeupartistsworldwide #makeupartists #makeupbylucid #lucidstyle #sugar #lucidstylelashes

Príspevok, ktorý zdieľa Lucia Sladeckova (@makeupbylucid),

Renatu Názlerovou můžete vidět každý pracovní den v Soudní síni na JOJ Family!