NM kontroverzne temy

Nejkontroverznější kauzy z Nákupních maniaček: Křik, intriky i pikantnosti!

Holky se občas chovají tak, jakoby tato šou vůbec nebyla o módě...

Říká se, že čistě ženské kolektivy jsou nejhorší. Něžnější pohlaví je prý bez přítomnosti mužů velmi hašteřivé a nevyhýbá se intrikám či pomluvám. Ať už si o tom myslíme cokoli a máme jakékoliv dobré či špatné zkušenosti, jisté je, že nejstylovější šou Nákupní maniačky je toho často živým příkladem. Abychom však nebyli na dámy takoví přísní, je potřebné říct, že v Maniačkách jde každý týden opravdu o hodně. Ve snaze zvítězit v silné konkurenci a vyhrát slušnou sumičku na další nákupy či na cestování se pak soutěživé dívky někdy zamotají do zákulisních tahů. Ty pak vyústí ve velké kauzy. A občas vlastně stačí i to, když je jazyk a spontánnost příliš rychlý. Shromáždili jsme pro vás TOP 5 případů z Nákupních maniaček, které vyvolaly největší a nejžhavější vlnu ohlasů.

Pikantnosti, které jste neměli vidět: Plejmejtky se navzájem bez studu chytaly za prsa!
Nákupní týden se sexy kočkami, které jsou známé mimo jiné z pánských časopisů, byl mimořádně dráždivý. Zejména, když mezi dívkami přišlo na debatu o silikonových prsou. Tři blondýnky se před kamerami tak rozohnily, že si své vnady navzájem obchytkávaly.

Nesplnila zadání a ještě se urazila: Finále poznamenáno konfliktem maniačky a stylistu!
Blogerka Adéla vyvolala během finále konflikt rovnou se stylistou Mišem Sabem. Když jí vyčítal, že nesplnila téma, vrcholně se urazila a obula se do něj.

Kontroverzní Karin vyjádřila názor na hejty: Budete šokováni!
Účast fotomodelky Karin se také neobešla bez menší kauzy. Po odvysílání epizody s ní se na našem Facebooku strhla bouřlivá diskuse plná hejtů, vulgarismů a nehezkých vyjádření na její adresu. Blondýnka to vzala do vlastních rukou a všem nepřejícím poslala tvrdý odkaz.

Válka mezi maniačkou Nelou a Miškou: Ty falešná mrcho!
Skandál vznikl i během dalšího celebritnou nákupního týdne. Krásky Miška a Nela Slováková, známá z Hotelu Paradise, se prostřednictvím sociálních sítí dourážaly tak, že ani na jedné nezůstala nitka suchá.

Plejmejtky se obuly do Plačkové: Zuzano, dostala si luxusní kabelky za sex?
Bez rozruchu nezůstala ani epizoda, v které se maniačky podívaly do šatníku sexy Zuzany Plačkové. Jelikož se může pochlubit několika luxusními kabelkami zvučných značek, dívky okamžitě začaly řešit, jak si na ně asi vydělala. Jejich komentáře samozřejmě nezůstaly bez odezvy a Zuzka jim to pořádně natřela.