NM trendy jesen zima 2017/2018

Módní bible pro podzim a zimu: Těchto 10 trendů musí znát každá maniačka!

Který se vám líbí nejvíce?

Ani jsme se nenadáli a horkým letním dnem spolu s lehkým oblečením jsme na nejbližší měsíce rozloučili. Přestože se za nimi stále ohlížíme, pomalu, ale jistě je čas dívat se dopředu. Módní domy a řetězce totiž přišli s novými kolekcemi pro nadcházející sezónu podzim/zima 2017/2018, a proto byste měli vědět, s jakými trendy budete kráčet s dobou. Připravili jsme pro vás souhrn deseti nejzajímavějších a nejstylovějších trendů, z nichž si určitě vybere to své každá z nás!

Salonky: Stříbrné kousky se objevily na módních přehlídkách několika módních domů, takže je jasné, že je uvidíme i v módních řetězcích. Zda budete odvážné a sáhnete po stříbrné kožené bundě, šatech nebo si stříbro vychutnáte jen na doplňcích, jakými jsou kabelky či boty, je jen na vás.

Folková princezna: Míchání vzorů a barev a spojování nespojitelného. Pokud jste fanynkou invenční módy, během nadcházející sezóny si určitě přijdete na své. Kašlete na to, co kdo řekne. Jděte si své!

Pírka: Jsou netradiční, dodají punc luxusu každému outfitu, ale na druhé straně působí velmi něžně. Řeč je o pírkach, které můžete s hrdostí nosit po celý podzim a zimu. Pokud nemáte dostatek odvahy, platí totéž, co při trendu stříbro - volte peříčkové doplňky.

Denimové království: Riflovina je "in" neustále, snad od té doby, co si našla své místo v módě. V nadcházející sezóně však bude přímo žádoucí, pokud bude celý váš outfit tvořit jen a pouze denim. S vhodnými doplňky bude džínový komplet vaším nejlepším kamarádem po celý podzim.

Kancelářská myška: Úzké pouzdrové sukně, upnuté saka, vesty, cigaretové kalhoty, košile až po krk. Přestože kombinace těchto prvků kancelářské módy zní na první poslech totálně nudně, nenechme se zmást. Se správnými doplňky, střihy a barvami budete velmi sexy. Vzpomeňte si, jak vypadala Kim Basinger ve filmu 9 a půl týdne...

Tečky: Jsou tak jednoduché a přitom mimořádně efektní. Tečky změní i ten nejnudnější střih šatů na stylový kousek. Během podzimu se držte jednoho pravidla - vsaďte na tečky výhradně v černo-bílé kombinaci.

Jak Trinity z Matrixu: Odhoďte zábrany a předsudky a zahalte se do černé barvy, do kůže a do latexu tak, jak to dělala Trinity v Matrixu. Moderní velkoměstská šelma se totiž nebojí působit dominantně. Abyste však nevypadali jako slečny z filmů pro dospělé, zapomeňte na výrazný make-up či doplňky. Vaším šperkem bude vaše oblečení.

Druhá kůže: Jakoby opakem výše uvedeného trendu je právě tento. Pokud nerady vyčníváte z davu, ale spíše s ním chcete splynout, vsaďte na přírodní tóny a odstíny béžové. Prodlouží vám postavu a dodají šmrnc.

V duchu Yvese Saint Laurenta: Tomuto inspirativnímu módnímu návrháři vděčíme za mnohé. No snad najpřelomovejší věcí, kterou v módě zavedl, bylo zkombinování tolikrát nekombinovatelného - černé a tmavomodré. Podle jeho slov tyto barvy dokáže nosit jen sebevědomá a odvážná žena. A vy takovou jste, že?

Pufů bundy: Podobně jako jiné trendy, i pufů bundy jsme už kdysi nosili. V rámci aktuální sezóny je designéři nafoukly ještě o něco více než kdysi. Pokud přijde tuhá zima, určitě takový kousek oceníme.