Monika Haklová se prý konečně našla: Otevírá centrum pro obézní děti!

Co to bude?

Poslední nákup tohoto týdne si užila Monika Haklová. Tu netřeba diváků představovat, protože se v médiích pohybuje již nějakou dobu a je výraznou postavičkou. Do Nákupních maniaček přišla, protože má ráda nákupy, což potvrdila hned na začátku jejího dne, kdy vyprávěla příběh o tom, jak dokázala utratit za jeden nákup 7 500 eur. Prozradila, že má ráda kůži a vysoké kozačky, z čehož vyskládala i svůj oblíbený outfit. Na nákupy se vybrala se svou dcerou, která se jí snažila poradit co nejlépe. První kousek jim stylista Marián Hornyak pochválil, protože našli zajímavý střih plavek. Celý nákup však vypadal opravdu zvláštně, protože Monika je žena, která když něco spatří a líbí se jí to, hned si to koupí. Její intuitivní rozhodnutí stylista nechválil a přišli mu opravdu divné. Po dvou hodinách ho zhodnotil slovy: "Toto vypadá jako když se dívky hrají s takovými puzzle, že obleč panenku a mají různé kousky oblečení a si to poskládají. A náhodným výběrem vyjde například outfit Moniky Haklové." Soupeřky neocenili zejména kabelku a kalhoty a byly moc zklamané, že při jediné se nedostavil "wau efekt ". Získala od nich jenom 20 bodů.

Monika nám prozradila, že se konečně našla a příští měsíc otevírá v Rakousku vlastní centrum pro děti. Jelikož sama miluje sport, chce ho pojmout hlavně kondičně. Dokonce začala opět studovat. Více se dozvíte v krátkém rozhovoru!

Finále tohoto týdne můžete sledovat již dnes v 18:00 hodin na JOJ Family! Stejně si můžete prohlédnout i jiné části v našem archivu.