Zahrádkářská sezóna je tady: Prozradíme vám, co nejraději pěstují známé tváře!

Je tu jaro a s ní i zahrádkářská sezóna. Ta neobchází ani známé tváře, které si raději než zakoupené plodiny či květiny vychutnají ty z vlastní zahrádky.

Množství zahrádkářů se této části roku nemůže dočkat. Může za to určitě i fakt, že jsme stále nuceni být převážně doma. Ti, co mají to štěstí, mohou se realizovat alespoň venku.

Doma vypěstovanými plodinami se ráda pochlubí Mária Čírová, která v sobě objevila vášeň pro vaření a pečení. Zpěvačka své velké rodině nejraději připravuje pokrmy z rajčat, cibule, okurky, cukety či lilku, které doplňuje různými bylinkami, které si také ráda vypěstuje.

Mária Čírová dobře ví, že nic nechutná lépe, než když je to připravené z domácích surovin!

Herečka Monika Hilmerová je milovnicí květů, i proto si je ráda posadí doma, co nejvíce. Jaro je její oblíbeným ročním obdobím. "Mijem jaře, když rozkvetou krokusy a ostatní jarní květiny, když už si mohu takto alespoň na chviličku lehnout do trávy a relaxovat," uvedla sympatická herečka na svém Instagram.

Zdroj: IG - @hilmerovamonika

Přestože Celeste Buckingham žije už nějaký čas na Madeiře, když se nachází na Slovensku, ráda si vychutná výrobky z doma vypěstovaných surovin. "Dnes jsme byli se sestrou sbírat třešně a višně, i když už pomalu končí tato sezóna, stihli jsme to! Máme co dělat, takže brzy budou koláče, džemíky a domácí sirup," pochlubila se na Instagramu.

Celeste se už určitě nemůže dočkat domácích výrobků!

Chalupářka Katarína Jesenská nedá dopustit na domácí bylinky. Ty si pěstuje ve skleníku po celý rok. Mezi její oblíbené patří šalvěj, rozmarýn, tymián, máta či pažitka. "Mají obvykle více účinků najednou. Mohou působit antibakteriálně, protizánětlivě, spazmolyticky, podporují metabolismus, pozitivně ovlivňují psychiku," opěvuje Katka byliny.

I vy milujete, když je jídlo dochucené zdravými bylinkami?

Zpěvačka Kristína Peláková se před pár lety pustila do pěstování netradiční plodiny. Jsou ní fíky. Takové krásné se jí urodili!

Není nad sladké ovoce z vlastní zahrádky. To si říká určitě i Ondrej Kandráč, který se chlubí takovými krásnými broskvemi. Co s nimi? Na to existuje řada odpovědí.

Zuzana Vačková dobře ví, že domácí rostliny a zdravý životní styl jdou ruku v ruce. I z tohoto důvodu v její domácnosti nechybí sazeničky, které nechává růst již od začátku roku. Jak sama říká, dodnes čerpá z poznatků o pěstování, které se naučila ještě na základní škole.